Ce trebuie sa stii despre himen si clitoris-dragoste si sex

Ce trebuie sa stii despre himen si clitoris

Sunt termeni pe care uneori multora le este si rusine sa-i pronunte. Din aceste motive, nici cunostintele despre himen si clitoris nu sunt la indemana oricui, desi se studiaza la anatomie. Cred ca in aceasta forma, explicate pe intelesul tuturor, ele va sunt acum mai accesibile.

– himenul, in general, este o membrana foarte fina care se rupe cand are loc primul contact sexual; se presupune ca primul contact este unul genital, si nu digital sau anal. In ultimul caz, a-ti pune problema himenului ar fi o aberatie.
– Himenul se poate rupe si daca degetul inlocuieste – pentru moment – penisul. Poti sa te minunezi: exista si astfel de persoane!

– Cand himenul se rupe, curge, de cele mai multe ori, putin sange; nu mult, putin. Daca are loc aceasta mica hemoragie, nu dispera, nu moare nimeni!
– Ruperea himenului este insotita de o durere… asa si asa. Daca flacaul se repede ca o fiara, fara preludiu, e clar ca durerea va fi aidoma celei despre care isi povestesc fetele unele altora cu mult inainte de a se intampla ceva. Pe urma, mult timp, esti vindecata de placerea de a face dragoste. Daca, dimpotriva, exista rabdare, iubire, preludiu, durerea nici nu apare; in astfel de cazuri, fetele doresc sa-si piarda virginitatea in fiecare zi.
– Exista si himene… incapatanate, rigide, dracu’ sa le ia, ca ajungi si la chirurg din cauza lor.
– Exista si himene elastice, <extensibile>, care nu se rup. Acest tip de himen este dorit de multe femei care-si pot trai astfel fanteziile de <fecioare eterne> si, de ce nu, pot fenta o multime de visatori traditionalisti, care-si doresc o mireasa virgina.

Despre clitoris:
– clitorisul nu este de guma, deci nu-l apasa cat poti de tare;
– in locul degetelor, clitorisul <accepta> pentru a fi mangaiat chiar si penisul, dar cu grija!
– Clitorisul este Dumnezeul orgasmului la femei;
– Clitorisul este indragostit de sexul oral;
– Clitorisul are nevoie de o igiena aparte daca vrei sa te duca-n paradis;
– Nu toate miscarile sunt bune pentru acelasi clitoris;
– Inainte de a te ocupa de clitoris, afla tot ce se poate despre el si cauta-l in orice tratat sau atlas de anatomie.

Regula intarzierii, amanarii, promisiunii (IAP):
Ca sa ajungi la clitoris este necesar sa vii de foarte departe. Si din cat mai multe locuri cu putinta. Nu stiu cate parti ale corpului trebuie folosite in acelasi timp pentru ca, apropiindu-te incetul cu incetul de el, clitorisul sa intre intr-o vibratie profunda. Cert este ca actiunea de sensibilizare a acestui paradis de terminatii nervoase trebuie inceputa dinspre extremitati, ajungand treptat in zonele invecinate, apoi in cele cat mai apropiate lui, pentru ca, in final, sa actionezi asupra lui in mod direct.

Priceputii stiu acest lucru si nu dau buzna. Intarzie cat pot de mult prin locuri care n-au nici in clin nici in maneca, aparent, cu placerea de mai tarziu. Si, ajunsi in apropiere, amana sa atinga ceea ce este la o departare de doar cativa milimetri. Caci aceasta e promisiunea: oceanul sclipitor, cu un milion de raze reflectate de apele lui.

Te vei intreba de unde incepe aventura. Ai doua posibilitati: fie de la frunte, ochi, obraji, gura, gat, piept, sani, abdomen, regiune inghinala, labii. Stop. Fie de la degetele de la picioare, talpi, glezne, gambe, genunchi, spatiul popliteu, coapse, regiune inghinala, labii. Stop. Aceste doua posibilitati pot fi combinate. Din orice parte ai porni, stop inseamna nu ma atinge acum. Si se continua cu atingerea partilor care au ramas… in asteptare.

Sigur, te intrebi cu ce se ating toate partile numite si nenumite. Ai libertatea sa le atingi cu ce vrei tu. Ai la dispozitie degetele, limba, buzele. Lent, fara graba, in afara timpului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole