Ce stiu fetele?

Femeile se pronunta mult mai greu in orice chestiune legata de sex, si asta nu e doar o banuiala. In general, Evele ocolesc orice intrebare despre relatiile intime.

cheeky_girlsTrag linia.. si vad cu stupoare ca fetele stiu mai putine despre barbati decat invers. Poate m-am obisnuit prost la scoala, unde fetele erau mai silitoare si mai cuminti decat baietii. Sau poate suntem atat de obisnuite sa pretindem totul de la ei, sa stie ce ne place in asternut, preludiul sa fie minimum de un sfert de ora, postludiul tandru, sa ne suporte atunci cand suntem in “acea perioada a lunii”, incat uitam sa mai intrebam orice despre ei. Nu ma crezi?

Iata ce spun studiile;
–    6 din 10 femei  considera ca este normal ca partenerul lor sa le faca sex oral, dar cred ca este josnic sa intoarca favoarea.
–    Aproape 70% din activitatile sexuale dintr-un cuplu sunt initiate de barbat, deoarece femeile considera ca trebuie sa fie cucerite inainte de orice act sexual.
–    50% dintre femei raman”surde” atunci cand partenerul lor le dezvaluie fanteziile sexuale.
–    Majoritatea femeilor care practica one-night-stand-uri le considera distractive. In calitate de “hobby-uri” ale unui barbat, li se par activitati imorale.
–    Aproape 50% dintre femei isi pierd interesul, mai ales din punct de vedere sexual, fata de partenerul lor, in primele luni de relatie. Din pacate, cele mai multe dintre femei astepata ca iubitul sa fie cel care inventeaza rutina sexuala.
–    Doar 21% dintre femei sunt dispuse sa foloseasca vibratoare si alte jucarii sexuale. Situatia este un pic mai buna in ceea ce priveste folosirea lubrifiantilor: 30 %.
–    Multe studii, printre care si unul facut la LifeStyles Condoms, arata ca marimea medie a penisului este de 16 centimetri.

Articolul precedentLa mine + la el = la noi?
Articolul următorIesi cu bine din criza!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole