Ce provoaca celulita

Este greu sa traiesti cu celulita. E grasimea prinsa in piele, provocand urme inestetice pe piele. Aspectul de coaja de portocala este rezultatul mai multor factori si dieta noastra joaca un rol crucial in aparitia acestui aspect. Invata care sunt alimentele care provoaca celulita si incearca sa le eviti.

Factorii care influenteaza aparitia celulitei sunt fie genetici, fie e stilul sedentar de viata, schimbari hormonale, stresul, fumatul, alcoolul si cafeaua, dar si dieta gresita. Ea joaca un rol foarte important asupra aspectului pielii. Suntem ceea ce mancam, dar si aratam ceea ce mancam.

Anumite alimente, daca sunt consumate regulat, favorizeaza aparitia celulitei. Cum junk food este mancarea preferata de multe fete tinere, lupta cu celulita e in zadar. Mai mult, o dieta plina de carbohidrati si grasimi, sare si dulciuri, duce la celulita.

Celulita nu are de-a face cu greutatea. O persoana care are un metabolism accelerat si care mananca cele enumerate mai sus, va fi slaba, dar cu celulita. in plus, celulita nu are legatura nici cu varsta, apare si la adolescenti, si la adulti. De aceea, trebuie sa evitam sa mancam preparate fastfood.

Junk food, carbohidrati, mancaruri prajite. Lista neagra a alimentelor ce favorizeaza celulita este lunga. Primii sunt carbohidratii din prajituri si creme. Pentru cei care se regasesc in paine, orez si paste, trebuie mentinuti in control doar. Junk food-ul este un alt pericol pentru ca e bogat in grasimi saturate, calorii si toxine. La fel si prajelile.

Grasimi, sare si zahar. Ar trebui sa stai departe cat mai mult de grasimile animale, precum pielea de pui, mezelurile, grasimile modificate genetic – margarina, pate, cat si de grasimile saturate – untura, unt, produse lactate. Alimentele dulci au gust bun, dar se transforma in toxine in corp. Sarea provoaca retentia apei, principala cauza a producerii celulitei.

Alcoolul, bauturile acidulate. Se stie ca alcoolul favorizeaza ingrasarea si celulita, pentru ca e bogat in calorii si toxine. Lipidele din bauturile carbogazoase provoaca acele denivelari ale pielii cu celulita. Elimina-le din dieta ta cat mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *