Ce parere ai despre sex in trei?

Ce parere ai despre sex in trei?

Menage a Trois! Ai tupeu pentru un Menage a trois? Probabil ca multe dintre noi ne dorim o astfel de experienta sexuala. Recunosc, nu am incercam asa ceva pana acum. Cu toate acestea, nu spun nu – sunt foarte curioasa. Iar pentru a imi satisface-parere-ai-despre-sex-in-treice intr-un fel curiozitatea, am hotarat sa ma informez si sa impartasesc si cu voi cateva detalii despre sex in trei.

Simplu spus, Menage a Trois inseamna in franceza “gospodorie in trei”. Initial, menage a trois a insemnat mai mult decat sexul in trei. Da, menage a trois presupune sexul intre o femeie si doi barbati sau un barbat si doua femei, in cazul cuplurilor heterosexuale. Cu toate acestea, inseamna si comuniunea celor trei parteneri. Cand vorbim de sex in trei, se poate pune problema unei aventuri, unei singure nopti petrecute impreuna sau a unei idile. Un menage a trois inseamna viata unui cuplu alaturi de inca un iubit sau o iubita.

Daca dai o cautare pe net, gasesti de la istoria Menage a Trois, pana la pozele si pozitiile cele mai grafice, pana la sticle de vin care poarta acest nume. Experienta sexului in trei este provocatoare pentru partenerii implicati si impune nu numai efort, dar si multa intelegere.

Veti spune – intelegere si nu pasiune?Da, foarte multa intelgere si daruire. Intr-o relatie sexuala in doi parteneri controlul este detinut in parte de fiecare, iar, placerea este impartasita in mod egal. Sau cel putin asa ar trebui sa fie la modul ideal. In trei, sexul devine un test de altruism. Intr-un menage a trois, partenerii isi doresc sa primeasca, dar si sa daruiasca placere. Intre doua femei si un barbat, spre exemplu, barbatul trebuie sa inteleaga ca femeile langa care traieste aceasta experienta sunt acolo nu doar pentru a il satisface pe el :-), dar si pentru a gasi placere in compania altei femei. Astfel, vor exista momente cand unul dintre parteneri va fi exclus din jocul sexual al celorlalti doi. Ce e de facut atunci? Giving, giving, giving! Atingerea, rasfatul si dragalesia vor cantari cel mai mult in jocul celor trei iubiti.

Menage a trois este o experinta sexuala desavarsita. Ai nevoie de multa imaginatie, de un spirit salbatic, de dorinta de a experimenta ceva nou, de putina aventura sexuala. Va doresc multa pasiune si dorinta de sex in trei.


Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole