Ce ne sfatuiesc ei?

Ce lucruri nu observam la noi, dar sunt imediat sesizate de ei? Daca, de obicei, apelai doar la prietenele tale pentru sfaturi, de astazi asculta-ti cu atentie iubitul!
iubitViata de zi cu zi ne arata insa ca prea multa sinceritate strica. Femeile care sunt sincere au adeseori de pierdut: franchetea e prea dura si iritanta pentru cei din jur, iar marturisirile spasite iti dezvaluie slabiciunile.

Adevarul nu-ti face intotdeauna viata mai usoara, adeseori nu face decat sa te scape de greutatile care ti se aduna pe suflet, fara insa a-ti rezolva problemele.

Daca gresesti in fata iubitului tau, de exemplu, si, daca dintr-un exces de remuscari si complexe de vinovatie ii marturisesti ca i-ai inselat increderea, problemele nu se vor rezolva de la sine. In plus, il vei rani pe el.

Iti simplifica adevarul, in acest caz, viata? Mai degraba ar putea fi interpretat drept un gest egoist din partea ta, ca-ti usurezi tu constiinta pe seama suferintei altora. In acelasi timp, se poate trai in minciuna? Nici asta nu-i o solutie. Minciuna are picioare scurte.

Adevarat sau fals?
Falsitatea se citeste pe fata, in priviri, in gesturi nesigure, in cuvintele alese cu grija, in vorba tremurata, in comportamentul insinuant. Incercarile de a te da drept altceva si altcineva decat esti nu se pot incheia decat lamentabil. Esti o „scorpie” de felul tau? O vorbire pisicoasa si un zambet dulceag nu vor ascunde adevarul.

Esti mai sensibila si te afecteaza tot ce spun cei din jurul tau despre tine? Atunci nu vei putea poza decat pentru scurt timp intr-o persoana sigura pe ea, capabila sa ii puna la punct pe cei care o calca pe coada. Te prinde lookul clasic si mai cuminte? Daca te simti in largul tau si ai siguranta ca asta-i stilul tau, nu face schimbari doar pentru a respecta tendintele in moda. Chiar si cei mai buni stilisti iti recomanda sa alegi ceea ce te reprezinta.

Articolul precedentTe iubesc!
Articolul următorFa-o ca in filme

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole