ce este Valentine-s Day

ce este Valentine-s Day

Dragoste! Cuvantul magic, cuvant al indragostitilor si impatimitilor intr-ale amorului (a celor care pun in practica actul iubirii). Nu de mult timp ne uitam prin articolele care ne serveau sugestii pentru Valentine`s Day 2007, dar cum trec anii, si produsele noastre se innoiesc, aparand jucarioare erotice mai atragatoare si mai indraznete. Iar ca aceasta zi sa fie speciala, pentru a o putea deosebi de celelalte zile ale anului, ea trebuie „presarata” cu putin romantism si erotism, care nu strica niciodata.

Din colectia voastra de jucarii erotice nu trebuie sa lipseasca jucariile inocente, precum este Vibratorul cu Manson folosit in scopul de a testa senzatiile intense ori cele pe care le-ai folosi pentru a-ti atinge telul ravnit, adica G Rabbit, vibratorul include toate functiile necesare stimularii punctului G. Iar daca vrei sa sporesti placerea si dorinta sexuala o poti duce la bun sfarsit prin a-ti ascunde chipul sub o masca, tinand in mana si un bici, intr-un cuvant Masca si Biciul; Si pentru a arata ca tu esti cea care conduce „jocul”, si deci si cea care are de castigat, poti folosi Biciul.

Dragostea are mai multe fete, asa cum si tu poti sa fii o hiena salbatica sau o pisicuta care toarce la atingeri senzuale. Daca vrei, poti sa incepi cu o seara in doi, o cina romantica cu lumanari, iar in camera alaturata sa ascunzi un Fotoliu Interzis, in care sa-ti arunci iubitul, ca mai apoi sa te dezlantui in fata lui printr-un dans plin de erotism, purtand pe sub hainele obisnuite si o lenjerie intima, care sa-i satisfaca curiozitatea ochiului, Set Babydoll, sau sa-i astampere foamea si la propriu si la figurat, Edible Woman. Dupa ce te-ai declarat stapana lui, va retrageti usor in dormitor, unde atmosfera erotica continua, iar soaptele pline de senzualitate nasc dorinte trupesti, gata de-a fi satisfacute. Patul, care intotdeauna a fost mai putin confortabil, de acesta data este foarte moale si primitor, iar voi doi sunteti gata sa plutiti prin lumea placerilor erotice. Nu putem trece cu vederea ca ai niste Catuse cu Manson, ale caror blanita te va face sa pari o fetita neascultatoare in fata iubitului.

Valentine’s Day nu e doar o sarbatoare a indragostitilor, e mult mai mult decat atat. E o zi si o noapte in care indragostitii au de ales cadouri dulci sau jucarii erotice indraznete, dar mai ales, este o zi si o noapte in care toate curiozitatile in materie de sex, pe care le-ai avut in timpul anului, se pot implini sub vraja sagetii lui Cupid sau sub magia vorbelor pline de senzualitate si voluptate ale lui Don Juan sau Casanova.

Nici variatia pozitiilor sexuale nu trebuie neglijata. Daca pana acum ati urmat rutina in ceea ce priveste pozitiile sexuale, de data aceasta va trebui sa le lasati de-o parte pe cele vechi si sa incercati ceva cu totul nou, ceva care sa duca la un joc de atractie, dar si de respingere in acelasi timp, adica un joculet erotic incitant, un joc de-a soarecele si pisica, in care momentul satisfacerii este momentul decisiv pentru persoana invingatoare.

Si cum surprizele sunt surprize in adevaratul sens al cuvantului doar daca sunt facute cu putina atentie si tainicie, ele servesc la implinirea anumitor „datorii” in viata fiecarui cuplu, contribuind cu bucuria pe care o aduc pe chipurile indragostitilor si cu intelegerea, care devin mult mai stranse dupa experientele traite impreuna.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole