ce este sarutul-tipuri de sarut

Sarutul, tipuri de sarut

Consecintele pozitive ale sarutului sunt evidente. sarutul este foarte important in viata oricarui om.el te face sa fi alt om,sa fi mai bun,sa iubesti,sa simti acea canteie in interiorul tau.Sarutul si imbratisarea sunt modalitati de a-si arata dragostea intre prieteni si familie. Iar sarutul „adanc” este modalitatea de a-ti arata dragostea la un nivel mai profund si mai personal cu prietenul sau prietena si este un pas important in dezvoltarea sexuala. Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce inseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plange de ritmul foarte lent.

 Incetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata in intregime inainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.

Tipuri de sarut:
-Sarut simplu in care gura ramane inchisa si nu are loc schimbul de fluide si cel cu gura deschisa in care limba intra in gura celuilalt. Consecinte negative: Chiar si sarutul simplu implica anumite riscuri deoarece te pune in contact intim cu o alta persoana (si cu toti germenii acesteia), dar riscul este limitat. Cu toate acestea se poate transmite Herpesul si Scabia daca saruti pe cineva care are taieturi deschise in jurul gurii. Inainte sa intrati in panica sa stiti ca daca nu sarutati pe cineva care stiti ca are o boala (ca raceala etc.) sarutul simplu este considerat a fi o comportare sigura.
-Sarutul care implica schimbul de lichide creste riscul de a contacta aceste boli tocmai datorita acestui schimb. De asemenea permite si trecerea altor boli cum ar fi Herpes, Hepatita B, Sifilis. Metoda de a reduce dramatic riscurile este de a-ti cunoaste bine partenerul, istoria sexuala a acestuia si starea de sanatate actuala a acestuia.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole