Ce este sarutul – sarutul este o arta – tipuri de sarut

Ce este sarutul – sarutul este o arta – tipuri de sarut

Sarutul este considerat o arta, o metoda de a pune in evidenta creativitatea unei persoane. Sexul ar fi o banalitate fara saruturi tandre si senzuale, care scot in evidenta tot ceea ce cuvintele nu sunt capabile sa faca, adica sentimentele si trairile unei persoane.
Cea mai generala clasificare a saruturilor le imparte in doua categorii:”sarutul usor”, in care limba nu este implicata si “sarutul profund” sau”sarutul frantuzesc”, care se realizeaza cu gura usor intredeschisa, limba fiind puntea care uneste cei doi parteneri. Textele antice vorbesc despre importanta sarutului, situandu-l pe locul doi dupa actul sexual. Comunicarea dintre parteneri in timpul actului sexual este foarte importanta, cuvintele putand fi substituite de catre saruturile pasionale care tradeaza fanteziile partenerilor. Chinezii si indienii considera sarutul ca fiind o parte foarte intima a actului sexual, motiv pentru care cuplurile din est au retineri in a se saruta in locuri publice. In Kama Sutra se vorbeste despre importanta sarutului aplicat pe zone ale corpului cum ar fi fruntea, ochii, obrajii, gatul, gura, sanii, coapsele, bratele, buricul si sexul. Ca si in cazul sexului, nu se poate afirma ca exista o metoda de a saruta corect, saruturile variind in functie de preferintele partenerilor implicati.

Cheia unui sarut de calitate nu o reprezinta numai creativitatea partenerilor, ci si igiena orala a acestora, o respiratie urat mirositoare punand un fel de bariere nevazute intre cei doi. Indiferent de tehnica folosita pentru sarut, acesta ramane cea mai graitoare dovada de pasiune dintre doi parteneri, un moment intim plin de tandrete si senzualitate.

Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvânt vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atât testarea noilor idei si combinatii de miscari cât si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat?
Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari îl excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate.

Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce înseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plânge de ritmul foarte lent. Încetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata în întregime înainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.
Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O grseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual în sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma.
De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, întrucât nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam câteva tipuri de sarut, sperând ca la urmatoare întâlnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

Tipuri de sarut

-simplul pupic.
-sarutul rapid cu buzele umezite.
-sarutul rapid cu buzele uscate.
-sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se întreaba daca celuilalt sarutul îi place sau nu.
-sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii.
-sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o împinge înapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti încet si precis.
-sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, în alte situatii, evitati acest tip de sarut.
-sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt.
-sarutul supt. Exact : Suge-i buzele!
-sarutul buzei de sus.
-sarutul buzei de jos.
-sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.
-sarutul cu suptul limbii. Suge-i limba ca pe un deget!
-sarutul “curatator de dinti”. În timp ce saruti, plimba-ti limba înauntrul gurii partenerului. Exploreaza-i structura dintilor. Simte fiecare dinte, unul câte unul.
-sarutul limbii jucause. Fa ca limba ta sa joace ala-bala-portocala cu cea a partenerului.
-sarutul explorator. Foloseste-ti limba pentru a explora gura partenerului. Cum este partea de interior a obrazului sau a buzelor? Este uscata, uda, tare, etc.?
-sarutul public.


Alte tipuri de sarut :

-sarutul cu cutie de viteze. Schimba viteza sarutului. Începe încet si apoi baga în treapta superioara. Partea de început ar trebui sa dureze cel putin 10 minute si, dupa ce partenerul nu mai poate suporta, treci la partea a doua. Apoi, încetineste din nou. Prea mult strica. Alternarile frecvente si subtile incita persoana.
-sarutul cu sunete. Saruta-ti partenerul cu zgomote cât mai puternice.
-sarutul silentios. Saruta-ti partenerul fara a face zgomot — se aplica cel mai bine când cineva este în jurul vostru si nu vreti sa fiti auziti. -sarutul copiat. Saruta-ti partenerul exact cum o face si el. Lasa-l pe el sa conduca.

-sarutul cu ochiii deschisi. Mentineti contactul vizual în timp ce va sarutati.
-sarutul cu ochii închisi. Închide ochii si imagineaza-ti cum acest sarut va conduce la cel mai bun act sexual din toate timpurile.

-sarutul lins. În timp ce saruti partenerul, foloseste-ti limba pentru a-i linge dintii, limba si cerul gurii. Nu confundati acest lins cu cel al câinelui. Cel de care vorbim noi este foarte precis. Aceasta tehnica este utilizata pentru a aduce gura partenerului mai aproape de a ta si pentru a simti ce simte el.
-sarutul vorbind. Se refera la a sopti dulcegarii partenerului în timp ce-l saruti pe buze. Spune-i cât de mult îti place cum saruta si cât de mult te excita lucrurile pe care le face (rochia pe care a purtat-o în seara precedenta, ochii, etc.).
-sarutul în lift. Strecoara-i un sarut partenerei în timp ce sunteti singuri în lift. Cine stie, poate…
-sarutul ciocanit. Este un sarut rapid pe buze, în care pur si simplu va ciocaniti buzele.
-sarutul izolat. Un singur sarut, neurmat de altele. Cel mai bine e sa combinati cât mai multe tehnici din prima si a doua categorie.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole