hai sa aflam ce este frumusetea?

hai sa aflam ce este frumusetea?

 

 

 

            In Statele Unite se cheltuiesc anual 20 de miliarde $ pe produse cosmetice, 300 milioane $ pe operatii etetice si 33 de miliarde $ pe produse pentru slabit. Aceste cifre sunt socante, dar ele nu sunt relevante daca dorim sa masuram interesul pentru frumusete ale americancelor. Ele sunt reprezentative pentru vanitatea femeilor. Corectarea micilor sau marilor defecte nu trebuie considerat un act de infrumusetare, ci unul realizat din orgoliu si din credinta ca ceea ce este frumos este si bun, iar ceea ce este urat este rau si, in consecinta trebuie extirpat.
               Daca frumusetea nu poate fi cumparata, atunci este frumusetea un dar innascut? Este ea oare o calitate cu care sunt binecuvantati numai unii oameni? NU! Asta ar insemna ca frumusetea este ceva rece si static, ceva inaccesibil, pe cand frumusetea inseamna activitate, schimbare, inseamna ceva ce te reprezinta in totalitate.
              Ce este frumusetea?Cand te simti frumos?Te simti frumos atunci cand te simti bine,atunci cand poti fii tu,atunci cand persoanele din jurul tau te accepta asa cum esti.Atunci cand cei din jurul tau nu te critica.Atunci frumusetea din sufletul tau te face sa radiezi.Inauntrul fiecaruia exista o parte care este si va ramane intotdeauna copilaroasa.Cine nu se bucura atunci cand vede primul fulg de nea….Cine nu se bucura atunci cand este cu cei dragi?
               Frumuseţea este un termen abstract, a cărui aspecte sunt legate de gusturile omului. Cu definirea mai completă a acestui termen se ocupă „estetica” o disciplină din cadrul filozofiei. Ca şi orice apreciere emoţională, stabilirea frumosului este de natură subiectivă.
FRUMUSETEA este acea parte din noi care ne face sa fim multumiti de noi insine si totodata ne face sa ne simti, bine.ASTA REPREZINTA FRUMUSETEA!
          Viata este plina de frumusete.
          In muzica. Intr-un zambet
          Intr-o raza de soare ce se strecoara prin frunzis.
          Imbogateste- te cu un strop de intelepciune din aceasta admirabila carticica.
         Cand vezi lumina din ochii tai,reflectata in ochii celuilalt….
         Cand iti vezi copilul dormind linistit alaturi de tine…
         Cand esti alaturi de omul pereche si ti se pare ca soarele rasare de doua ori intro dimineata….asta da frumusete!

Articolul precedentbancuri soacre
Articolul următorjoc super tare

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole