Ce e viata? – mituri despre viata

Ce e viata? – mituri despre viata

Chiar crezi ca-ti vei ruina vederea daca citesti la lumina unui bec mai chior? Afla ca acesta e doar un mit. Ca el mce-e-viata-mituri-despre-viataai sunt multe altele. Stiind adevarul, vei face ca viata sa fie mai simpla.

Ne folosim doar 10% din creier De fapt, tehnica a permis scanarea creierului, aratand ca nici o particica din acest organ nu ramane nefolosita. Si asa 10% se transforma in 100%.

Fluorura din apa potabila e periculoasa Institutii medicale de prestigiu dau asigurari, conform Health.com, ca apa cu fluoruri protejeaza dintii de carii, sustinand ca acest tip de apa este una dintre primele 10 masuri excelente luate pentru sanatatea oamenilor, in secolul XX.

Exista temerea ca apa fluorurata ar putea face rau oaselor si creierului, dar nici acest lucru nu e adevarat.

Dupa menopauza, interesul femeilor in ceea ce priveste sexul scade E adevarat ca simptomele menopauzei pot face ca sexul sa fie mai putin placut decat inainte, dar numai 30% dintre femeile de peste 50 de ani spun ca sexul nu mai face parte din preocuparile lor.

Usturoiul goneste tantarii Usturoiul iti poate goni musafirii, chiar poftiti, dar in niciun caz nu-ti va curata tavanul de aceste insecte enervante.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole