Ce ascund anunțurile femeie caut amant

Întâlnim pe Internet tot felul de anunțuri cu tentă sexuală și mesaje dintre cele mai indiscrete și indecente, unele mai explicite decât altele. În primă fază, ni se pare ceva obscen, obscur și bizar, nu prea le acordăm atenție, însă dacă ar fi să ne oprim o clipă și să reflectăm asupra motivelor pentru care apar astfel de anunțuri și devin din ce în ce mai frecvente, ne-ar uimi să constatăm că în spatele lor se află povești de viață și experiențe asemănătoare cu ale noastre. Un anunț de acest gen ar putea și fi acela care spune femeie caut amant. Trei cuvinte care ascund în spate o poveste pe care nu o poți ghici la o primă citire, dar despre care nu întârzii să le cataloghezi drept fără moralitate. de-ce-vor-femeile-amanti Dragostea poate fi de-a dreptul complicată, așa că adesea ne simțim prinși în situații despre care până atunci doar le auzeam, ca pe niște basme din popor. Dar iată că acele povești cu femei care s-au căsătorit și se trezesc în ipostaza în care își înșală soțul sunt tot mai frecvente. Și ghici ce, poate fi chiar și povestea noastră! Femeie caut amant, atât de simplu, însă cu niște răni sufletești despre care nu putem decât doar să le intuim. Ce ascund de fapt anunțurile de tipul femeie caut amant? De obicei, unul din aceste motive:
  1. O poveste de dragoste neîmplinită. Sunt destule cazuri de femei care-și irosesc tinerețea focusându-se pe carieră sau punând într-un plan secund viața amoroasă, astfel, se trezesc implicate în căsătorii care nu au pornit dintr-o mare iubire nestăvilită, ci doar din dorința de a se așeza la casele lor, alături de niște bărbați buni. Dar rănile sufletești le îndreaptă adesea spre soluții infidele pe femeile care nu au simțit împlinirea în dragoste.
  2. Lipsa atenției. E dureros ca persoana căreia i-ai încredințat viața și întreaga ta lume nu mai are brusc timp de tine. E prea ocupat să muncească pentru a vă asigura viitorul. Sună plăcut, dar prezența lui ar fi și mai plăcută. Așa ajung să se răspândească anunțurile cu femeie caut amant.
  3. Incompatibilitatea sexuală. Poate fi bărbatul cel mai bun și blând din Univers, însă dacă în pat nu te face fericită, atunci riști să ajungi și tu în punctul în care să spui femeie caut amant. La urma urmei, și împlinirea sexuală face parte dintre beneficiile unei căsătorii.
  4. Riscul și adrenalina. Din când în când, și femeile au nevoie de ceva mai multă acțiune, ba chiar unele care să implice și o anumită doză de risc. Sexul cu un străin sau cu cineva nou poate fi un astfel de factor stabilizator pentru ea. O altă relație tip aventură cu un bărbat diferit s-ar putea să intre la categoria femeie caut amant.
  5. Ca să „răsplătească” infidelitatea soțului. Uneori, femeie caut amant poate însemna și o metodă de payback cu care sa poata face sex. Afli că soțul te-a înșelat și-ți dorești să-l faci să simtă aceeași mare dezamăgire pe care el ți-a provocat-o ție. Și cum altfel ai putea face acest lucru dacă nu căutându-ți un amant?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here