Cateva motive pentru care el te iubeste atat de mult – iubirea mai presus de orice

Cateva motive pentru care el te iubeste atat de mult – iubirea mai presus de orice

Fameile si barbatii sunt ca Yin si Yang: cu cat ea e mai feminina si el, mai masculin, cu atat atractia dintre ei e mai irezistibila. Nu sunt povesti, si nici teoreme de moda veche, invocate de matusi. Sunt adevaruri pe care aproape orice EL actual ti le-ar putea confirma. Desigur, daca esti dispusa sa-l asculti.
E vorba despre lucrurile acelea mici pe care le faci si care te reprezinta, chiar si fara sa-ti dai seama. Gesturi marunte care il fac pe EL sa te iubeasca si mai mult:

1. Parul tau a trecut cu mult de umeri desi bobul este de trei sezoane in tendinte. E drept, el habar n-are cine e Laurent Tourette si cu ce se mananca trendurile anului 2008. Dar pentru faptul ca tu ai stiut sa le rezisti, chiar si inconstient, e lucru mare.

2. Nu tii neaparat sa pozezi in Tomb Raider, chiar daca Angelina Jolie e preferata lui. Nu ai fost niciodatat o fire baietoasa. De ce te-ai apuca de mountain biking acum?

3. Niciodata nu ti-ai barfit prietenele in fata lui. Nu e asta cea mai puternica dovada de prietenie?

4. Nu-ti sunt straine micile politeturi „inutile”. Chiar si in cele mai informale situatii, nu uiti niciodata sa spui „te rog”, „scuza-ma” si „multumesc”.

5. Machiajul tau e atat de bine aplicat incat se observa abia la a doua privire.

6. Nu-ti enumeri niciodata defectele, stiind ca vorbind despre ele nu faci decat sa atragi atentia asupra lor si mai mult.

7. Nu esti genul care sa cerseasca complimente.

8. … si nu te-ai lauda niciodata cu faptul ca nu te pricepi la gatit.

9. Iti place la nebunie culoarea roz. Nu inseamna ca esti neaparat saraca si nici ca ii ridici un altar lui Barbie.

10. Vorbesti incet si rareori ridici tonul atunci cand te enervezi. Chiar si dupa 10 ore petrecute la serviciu, inca mai esti in stare sa rezolvi lucrurile cu calm.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole