Categoriile de femei – barbatii cred ca toate femeile sunt proaste

Categoriile de femei – barbatii cred ca toate femeile sunt proaste

Cei mai mulţi dintre bărbaţi cred că toate femeile sînt proaste, se afirmă într-un articol publicat în ediţia on-line a ziarului Daily Mail. Atunci cînd au probleme cu femeile, soţiile, iubitele sau cunoştinţele lor de sex feminin, ei vor primi o singură reacţie din partea celorlalţi bărbaţi: „Ce vrei de la ele, doar sînt femei”!

Prostia femeilor este un subiect foarte vast. Femeile pot fi considerate toante, proaste, neghioabe, idioate etc. Toate acestea şi multe alte noţiuni definesc aspecte complet diferite ale caracterului stupid al femeilor. Din acest motiv, este foarte greu pentru bărbaţi să distingă diferenţele subtile dintre tipurile de femei menţionate mai înainte. Astfel, s‑ar putea să le ia cîteva zile sau chiar cîţiva ani pînă să îşi dea seama că s‑au căsătorit cu o femeie toantă.

Există femei care vor să îşi transforme viaţa de familie într‑o adevărată scenă de teatru. Acestea au adesea crize de isterie şi spun lucruri de genul „Nu vreau să fiu una în plus pe lista ta de cuceriri. Tu nu faci decît să te joci cu sufletele femeilor”. Ce dramă!!

Alte femei se află mereu în căutarea unor probleme, deoarece nu pot să trăiască fără acestea. Ele vor găsi fotografii vechi şi bineînţeles că îl vor întreba pe partener de toate relaţiile sale precedente. Dar de ce ar avea nevoie să facă asta? Pentru că…

O altă categorie este cea a femeilor sigure pe ele, care vor să fie independente în orice acţiune pe care o întreprind. Aceste femei simt nevoia de a‑şi demonstra mereu independenţa. Ele vor achita nota de plată de la restaurant, vor chema un taxi şi chiar ar fi dispuse să crească singure un copil, fără ajutorul unui bărbat. Însă, în spatele măştii de independenţă, unele femei îşi ascund temerile şi delicateţea. Aceste femei au nevoie de multă grijă şi atenţie, deoarece se simt adesea singure.

Printre categoriile de femei toante se mai numără: ciudata şi energica, trista şi speriata, insistenta şi maleabila. Orice bărbat cu experienţă are propriile sale descrieri pentru aceste tipuri de femei. Însă, bărbaţii proşti şi nătîngi pot fi întîlniţi la fel de frecvent în societatea în care trăim…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole