Cat de sincera sa fii?

Sinceritatea e a tuturor. Diplomatia e a unora. Uneori trebuie sa alegi intre ele. Uneori, asta inseamna sa minti sau sa taci.

188_istock2_000002939644largeSi au trait fericiti pana la adanci batraneti…mda…Probabil ca daca s-ar mai naste basmul in mileniul 3, s-ar termina cu alta fraza : « Si-a incalcat pe-o sa, si daca el n-ar fi prins-o, ar fi ramas falit dupa partaj pana la adanci batraneti. » Sau poate nu. Poate flacara vesnica a iubirii exista. Dar ia stai ! Masculul acela fioros, cu nume de cod, «Balaurul », care o rapea pe printesa in basmele de odinioara, chiar o rapea ? Sau ii strecura ea pe furis cheia de la turla ? Cine stie ? Nici macar Fat-Frumos.

Tu ii spui frumosului tau chiar toate gandurile ?
Intrebarea A
Te-ai intalnit din intamplare cu un fost iubit. El ti-a sarit de gat si te-a sarutat ca-n vremurile bune. Dupa care el a aflat ca esti foarte fericita, extrem de maritata, si a plecat in treaba lui cu urechile pleostite de vesti. Ajungi acasa la barbatul tau, vine intrebarea de control : « Ce ai mai facut azi ? ». Ai vrea sa spui tot, dar ar putea intelege altceva. Asa ca mai bine faci o selectie desteapta si omiti intamplarea cu pricina, care nu a insemnat nimic pentru tine.

Intrebarea B
Cu jumatatea ta iti merge bine. Dar in limitele normalului (plictisului ?). Intre doua suisuri ale relatiei mai ai timp si de o iesire la masa cu un amic, o strangere de mana, un pupic electric, o declaratie de dragoste subita sau o aventura. Idile trecatoare, pe care le privesti apoi cu detasare. Dar ti-e greu sa le tii pentru tine si ele devin bombe cu ceas care vor exploda la prima cearta cu iubitul tau, la prima lui remarca favorabila despre alta femeie, la primul semn care te neglijeaza (iar). Cum e mai bine ? Sa taci sau sa recunosti fapta ?

Articolul precedentProtejeaza-ti dragostea
Articolul următorDescopera-ti muschii ascunsi!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole