Cat de importanti sunt prietenii pentru tine?

Cat de bine te simti cu prietenii tai ? Ce rol ai tu in gasca ? Esti cea care da tonul sau mergi cu turma ?Cat de importanti sunt de fapt prietenii pentru tine ?

friendsPrietena ta se muta in alt oras. La inceput vorbiti zilnic, apoi ea isi gaseste alti prieteni. Ce parere ai de asta ? Am sa aduc subiectul in discutie data viitoare cand vorbim. Cu siguranta are o explicatie; sunt un pic trista, dar ,ma bucur pentru ea; sa-i fie de bine si sa nu creada ca nu mai pot eu de asta!

Ti se pare ok sa-ti “cumperi” prietenii? Recunosc ca uneori sunt dispusa sa platesc eu biletul de film al unei prietene doar ca sa ma bucur de compania ei; nu, cine ma place ma place si fara bani; de fapt, nu, dar treaba e ca cine are bani e, pur si simplu, mai popular.

Cum le faci o bucurie prietenilor tai : nu stiu, ceva ce-am putea imparti, un DVD sau un joc pe computer ; e suficient ca sunt prietena cu ei, nu trebuie sa le fac cadouri.

Pentru tine conteaza in primul rand distractia. Daca vrei ca relatia ta cu prietenii tai sa fie mai apropiata, va trebui sa-ti iei mai mult timp pentru ei si pentru nevoile lor. Sa le fii de ajutor si sa nu mai fii atat de egocentrica.

Prietenii tai sunt foarte importanti pentru tine, dar in acelasi timp stii sa-ti vezi si de interesele tale. Esti o tipa diplomata si echilibrata care stie sa fie alaturi de prieteni cand e nevoie, dar nu exagereaza. Vei avea prieteni pe viata.
Ti-e tare teama sa nu-ti pierzi prietenii si incerci sa faci diverse chestii in sensul asta. Dar de ce ti-e teama totusi ? Prietenii te plac asa cum esti. Fii naturala, poarta-te frumos cu ei si vei vedea cine iti este prieten cu adevarat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole