Cassidy

Care este valoarea netă a lui Cassidy?

Cassidy este o artistă americană de rap și hip-hop, care are o valoare netă de 500.000 de dolari. Născut Barry Adrian Reese pe 7 iulie 1982, în Philadelphia, Pennsylvania, Cassidy a lansat cinci albume de studio, deschis cu „Split Personality” din 2004. În 2003, single-ul său „Hotel” a fost un hit, ajungând pe locul 4. în topul „Billboard” Hot 100, pe locul 2 în topul Hot Rap Songs, pe locul 6 în topul Hot R&B/Hip-Hop Songs și pe locul 3 pe topul single-urilor din Marea Britanie. Cassidy a mai apărut în filmele „American Gangster” (2007), „Next Day Air” (2009), „Rhyme and Punishment” (2011) și „Kony Montana” (2014) și a publicat cartea „Behind BARS”. : Biografia autorizată a lui Cassidy” în 2013.

Carieră

Cassidy a început să concureze în bătălii rap la sfârșitul anilor 1990 și a trecut la hip-hop tradițional la începutul anilor 2000. În 2002, a semnat cu casa de discuri Full Surface, amprenta Swizz Beatz sub J Records și Ruff Ryders Entertainment. Albumul său de studio de debut, „Split Personality”, a fost lansat pe 16 martie 2004, iar albumul certificat Gold include single-urile „Hotel” (cu R. Kelly) și „Get No Better” (cu Mashonda). Albumul a ajuns pe locul 2 în topul „Billboard” 200 și pe locul 1 în topul Topului albumelor R&B/Hip-Hop. Cassidy a lansat single-ul de platină „I’m a Hustla” în martie 2005, urmat de un album cu același nume în iunie, care a ajuns pe locul 2 în topurile Top R&B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums.

Cassidy a semnat cu Kross Over Entertainment, casa de discuții a lui Carmelo Anthony, în 2009 și a lansat seria de mixtape „Apply Pressure” în timp ce lucra la patrulea album al său. În 2010, a lansat EP-ul „Face 2 Face” și albumul „CASH (Cass a Straight Hustla)” și a fost prezentat în piese de DJ Absolut („If You Love Me”) și Prince Negaafellaga („En Off Shore” ). . Cassidy și rapperul Meek Mill au început un „Twitter beef” în 2012 și ambii au spus că vor lupta unul cu celălalt pentru 100.000 de dolari fiecare. Se credea că piesa lui Cassidy „The Diary of a Hustla” îl dezamăgește pe Meek Mill, dar Cassidy a negat acest lucru și, după ce Meek a dispărut melodia lui Cassidy „Condom Style” (un remake al „Gangnam Style” care ia adus un acord de aprobare cu Trojan), Cassidy a răspuns cu piesa „Me, Myself & iPhone”. Perechea ia urmat pe cei cu două piese finale: „Repo” a lui Meek și „Raid” a lui Cassidy. În 2013, Cassidy a lansat un mixtape-ul „Don’t Trust Anyone” și la urmat cu mai multe, inclusiv „Da BARbarian” (2016) și „Numbers” (2019), apoi și-a lansat cel de-al cincilea album , „Da Science”, în 2020. .

(Fotografia de Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Viata personala

Pe 15 aprilie 2005, Cassidy și alți doi bărbați erau în posesia unui AK-47 și pistoale și au tras în trei bărbați în timpul unei cearte în nord-vestul Philadelphia. Un bărbat, Desmond Hawkins, a murit după ce a fost împușcat în spate, iar cei doi prieteni ai săi au fost tratați la spital pentru răni împușcate. Un mandat de arestare a lui Cassidy a fost emis pe 9 iunie, cu acuzații enumerate ca crimă, tentativă de omor, agresiune gravă, deținere de arme, punere în pericol nechibzuită și conspirație. El sa predat autorităților pe 17 iunie, apoi i sa refuzat eliberarea pe cauțiune la trimiterea în judecată și a fost trimis la Centrul de corecție Curran-Fromhold. Cassidy a renunțat la dreptul la un proces cu juriu și a fost condamnat pentru omucidere involuntară, deținere a unui instrument de infracțiune și două capete de acuzare de agresiune agravată la 25 ianuarie 2006. A primit o pedeapsă de la 11 la 23 de luni de închisoare (și a fost creditat cu șapte luni executate) plus probațiune. Cassidy a fost eliberat din închisoare pe 2 martie 2006 și a vorbit despre experiența din documentarul din 2011 „Rhyme and Punishment”.

În octombrie 2006, Cassidy a suferit răni grave într-un accident de mașină, când un camion comercial a lovit SUV-ul în care se află. A fost tratat la Centrul Medical din Jersey City pentru un craniu fracturat și oase rupte la față. Despre accident, Cassidy a: „Am fost în comă timp de aproximativ șapte sau opt zile… și apoi m-au pus într-o comă medicală, astfel, dacă m-aș trezi, să nu fiu traumatizată de ceea ce este. am trecut. M-am trezit prima dată din comă, am avut amnezie, așa că nu prea îmi amintesc totul… doctorul mi-a spus că am suferit leziuni cerebrale, dar a fost temporară.”

Articolul precedentJoe Namath
Articolul următorRobin Quivers

Related Articles

Ultimele articole