Care sunt zonele erogene-cum sa iti faci iubita sau iubitul fericit in momentele intime-dragoste si sex-iubire-pasiune-love-afla zonele de excitare

Care sunt zonele erogene-cum sa iti faci iubita sau iubitul fericit in momentele intime-dragoste si sex-iubire-pasiune-love-afla zonele de excitare

Zonele erogene sunt anumite suprafete ale corpului omenesc care, atinse intr-un anumit mod si intr-un anumit context, produc senzatii de placere sexuala.
Cele mai cunoscute zone erogene la femeie sunt: clitorisul, vaginul, labiile mici, sinii, lobii urechii, ceafa, partea interioara a bratelor si incheietura miinilor, palmele, buzele, bolta piciorului, partea interna a coapselor, abdomenul, zona pelviana; la barbat zonele erogene sunt situate in principal in sfera genitala: glandul si suprafata penisului, pielea scrotului, suprafata dintre anus si glandele genitale si anusul.

Daca esti femeie si doresti sa ai o seara minunata cu partenerul tau, invata-l sa te atinga si totul va fi asa cum ti-ai dorit.

Fata  Stind asezati unul in fata celuilalt, cu ochi inchisi, cere-i sa-ti urmareasca cu virful degetului linia sprincenelor, a nasului, conturul buzelor ca si cum ti-ar desena chipul. Aceasta tehnica desprinsa din Tantra este un preludiu care cu siguranta va va spori dorinta.
Urechile   In jocul erotic, urechile sunt mai importante decit crezi. Pentru ca ele te ajuta sa auzi acele cuvinte fierbinti pe care ti le sopteste in timp ce faceti dragoste: „Esti atit de frumoasa” si „Te doresc mai mult decit orice „, pina la cuvinte mult mai puternice. Important este, spun expertii, sa existe intre voi acel cadru intim.
Antebratul   Intinde mina catre el si roaga-l sa te mingiie usor cu virful degetelor pe partea dinspre interior a bratului, acolo unde pielea este atit de fina. Cu cit atingerea este mai delicata, cu atit iti vei dori sa-l simti mai aproape. Din ce in ce mai aproape.
Genuchii  Te vei mira, insa zona interna a genuchiului este printre cele mai erogene zone ale corpului tau. Prin urmare, aminteste-ti sa-i ceri sa-ti rasfete acel loc tainic fie cu un fulg, fie cu limba, fie cu saruturi delicate. Rezultatul este extraordinar.
Miinile   Stiai care este efectul pe care il pot avea asupra ta saruturile lui date pe aceea portiune dintre edegete. Daca nu ai incercat pina acum aceasta senzatie, atunci nu mai astepta ca el sa-ti ceara mina. Ofera-i-o tu din proprie initiativa.
Sinii  Potrivit unui studiu efectuat de experti, zonele cele mai sensibile ale sinilor sunt, zonele din partea superioara a sfircurilor. Asadar, atunci cind partenerul tau isi fixeaza ca tinta sfircurile, spune-i sa mai urce putin.
Fesele   Intinde-te pe burta si cere-i ca, plecind de la baza spatelui, sa te mingiie delicat pe fese, tinind degetele rasfirate asemeni unui evantai. Important este ca miscarile miinilor lui sa fie extrem de lente.
Clitorisul   Este punctul tau „slab”. Zona care, stimulata corect, cu multa rabdare si pricepere ( cu mina; cu gura mai, exact limba), te poate face sa te simti minunat. E greu sa redai prin cuvinte ceea ce simti.
Vaginul   Tie nu trebuie sa-ti spuna nimeni cit de sensibila la dezmierdari este aceasta zona a corpului tau. Poate ca nici lui. Ceea ce ii poti spune este sa scape de inhibitii. Sau, daca vrei sa fi cit se poate de directa, pentru a nu lasa loc la interpretari, spunei ca preferi ca in locul cu pricina sa foloseasca gura in locul miinilor.

Daca ai probleme in ceea ce priveste comunicarea cu el si nu vrei sa-i ceri tu direct sa faca anumite lucruri pentru tine, pune-l sa citeasca mai sus.

Iar tu ca barbat, dupa ce ai citit cele de mai sus, nu mai astepta sa-ti ceara ea ce sa-i faci. Ai luat la cunostinta, asa ca terci la treaba.

Uimesti-o!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole