Care este tipul de sarut pe care il prefera fiecare semn al Zodiacului?

Daca va place sa apelati la Zodiac si astrologie pentru a afla cum va merge in dragoste, veti dori, de asemenea, sa stiti ca exista semne cu care suntem mai compatibili atunci cand ne sarutam. Desigur, senzatia poate varia in functie de experienta pe care o are fiecare, dar, intr-un mod general, acestea sunt zodiile cu care sunteti cei mai compatibili.

Berbec: creativi si intensi, berbecii pot genera scantei de pasiune atunci cand se saruta cu nativii semnului Leu, Sagetator, Berbec si Scorpion.

Taur: traditionali si sofisticati, taurilor le plac sarutarile traditionale si sunt compatibili cu balantele, taurii, leii si gemenii.

Gemeni: sarutarile surprinzatoare sunt o caracteristica a gemenilor care se potrivesc cu nativii din semnele Leu, Gemeni, Taur si Balanta.

Rac: sarutari atente si afectuoase sunt preferatele racilor care sunt compatibili cu racii, precum si Scorpionii, Varsatorii si Pestii.

Leu: saruturile directe si intense sunt marca inregistrata a leilor si le combina cu placere cu nativii semnelor Leu, Sagetator, Berbec si Pesti.

Fecioara: timida, dar foarte calda, sarutul semnului Fecioara lumineaza focul berbecilorr, taurilor, capricornilor si fecioarelor.

Balanta: sarutul balantei variaza foarte mult in functie de relatia pe care o traieste, dar se potrivesc foarte bine cu nativii semnului Balanta, Taur, Gemeni si Varsator.

Scorpion: misterios si senzual, scorpionii formeaza combinatii bune atunci cand se sarute cu nativi din semnul Scorpion, Gemeni, Rac si Pesti.

Sagetator: nativii Rac, Sagetator, Berbec si Leu sunt cei care vor fi cei mai incantati de un sarut de la un Sagetator.

Capricorn: fecioarele, leii, taurii si capricornii vor aprecia foarte mult modul in care nativii acest semn saruta.

Varsator: directi si fara masti, Varsatorii de obicei se bucura de saruturile persoanelor nascute in Varsator, Gemeni, Balanta si Fecioara.

Pesti: extrem de afectuosi, pestii sunt capabili sa aprinda focul altor pesti, scorpioni, balante si raci doar cu un sarut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here