Cand prietena ta vrea sa iti sufle iubitul!

break_up_relationshipSigur, cand apare printul viselor tale, esti foarte fericita si vrei sa-l tii doar pentru tine. Doar ca majoritatea fetelor si-au facut aceste planuri fara a o elimina pe prietena cea mai buna. In momentul in care nu doar ti se pare, dar e evident ca prietena ta se da la iubitul tau, trebuie sa intervii.

Mici secrete care nu se spun. Numai cine joaca cu cartile pe masa are sanse de castig in acest joc in trei. De cele mai multe ori, nu stii sigur daca e adevarat sau doar ti se pare tie ca prietena ta se da la el. Dar la un moment dat vei avea si dovada clara: nu se va putea abtine sa nu ii povesteasca prietenului tau tot felul de picanterii si istorioare din trecut care sa te puna pe tine intr-o lumina nefavorabila in ochii lui.

Prea multa intimitate strica. Un alt semn ca prietena ta te lucreaza sunt pupicurile de salut mai lungi si mai intense decat trebuie. Daca ai senzatia asta, sigur ca te vei intreba daca nu cumva esti paranoica  sau geloasa, dar ramai cu ochii pe ea.

Care dintre ei e mai important: el sau ea? daca ajungi la concluzia ca vrea sa iti sufle iubitul, trebuie sa vorbesti cu ea fata in fata si daca tot nu se potoleste, atunci ia o pauza de la prietenia voastra, in cazul in care el este mai important ca ea. pentru ca mai exista si cazurile in care faptul ca ea se da la el poate fi un test binevenit.

Sfaturi ca sa iti tii gelozia in frau. Stabileste un fel de limite cu prietenul tau – care si ce are voie sa faca (sa se uite la fete pe strada sau daca e de acord sa te intalnesti  cu fostul). Nu face din tantar armasar: daca vezi ca flirteaza cu cineva din priviri, amuza-te si tu si nu ii reprosa. Asa ii transmiti partenerului ca e liber sa faca orice si paradoxal, acest lucru il leaga si mai mult de tine. Din cand in cand, da-i de inteles ca iti plac si alti baieti, nu atat de mult cum il placi tu pe el, dar asa il faci sa te doreasca si mai tare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole