Calitatiile iubitului ideal

Calitatiile iubitului ideal

1. Este alaturi de tine
Cand se intampla sa fii stresata sau indispusa, nu-si ia picioarele la spinare sau se face ca ploua… iubit-perfectDin contra, se straduieste efectiv sa te ajute, fie ca-ti face un masaj, fie ca intervine cand cineva te supara pe la vreo petrecere.

2. Este atent
Asculta cu rabdare si interes cand ii spui detalii despre serviciu, prieteni sau copilarie, este empatic si ii pasa de problemele care te preocupa. Isi aminteste care e programul tau si iti propune planuri pentru momentele in care si tu esti libera, nu doar cand are el timp.

3. Prietenii tai il plac
Persoanele din cercul tau de prieteni pot remarca la el lucruri care tie, din diverse motive, iti scapa. Faptul ca se imprieteneste cu gasca ta demonstreaza ca are planuri pe termen lung cu tine.


4. Este punctual si parolist
Punctualitatea este o calitate importanta a iubitului perfect, alaturi de faptul ca se tine intotdeauna de cuvant. Uita de toti barbatii din trecutul tau care te lasau sa astepti un semn de la ei zile intregi. Acest nou tip demonstreaza ca iti merita atentia: cand promite ca te va cauta, fii sigura ca se va tine de cuvant.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole