Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun


-Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si ca o s-a vina sa va aduca in pumni lumina, langa bradul plin de foc sa va umple de noroc.
Craciunul reprezinta astfel dragoste si pe Dumnezeu
-Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
-Bucuria vine din lucruri marunte … linistea vine din suflet … Caldura sarbatorilor de iarna vine din inimile noastre. Craciun Fericit !
-Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Srabatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug.
-Doresc ca Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca in suflet numai bucurii, fericire si implinirea tutoror dorintelor. La multi ani!
-Sarbatorile albe sa va gaseasca veseli, fericiti si multumiti de realizarile din acest an! Va doresc ceea ce-mi doresc si mie: SANATATE, ca-i mai buna decat toate!
-Mos Craciun te va vizita,
si-ti va aduce ce-ti doresti,
un merry christmas ca-n povesti,
si te rog nu-l refuza,
ca vine din partea mea!
-La fereastra-ti bate-usor
cam timid… un fulgusor
si-ti aduce de departe
mult noroc si sanatate!
-Colind Curat,
Brad Luminat,
Mos Bogat,
Craciun Luminat,
Gand Implinit,
An Nou Fericit!
La Multi Ani!
-Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
-A trecut atat de mult timp de cand nu ne-am vazut. Nici nu-ti pot spune in cuvinte cat de fericit sunt ca o sa petrecem Craciunul impreuna. Timpul departe de tine m-a facut sa apreciez si mai mult relatia noastra. Iti trimit darul asta anuntandu-te ca sosesc acasa de Craciun.
-Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
Azi catre RASARIT,
Si-n casa CANDELA SA ARDA
Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole