Cadouri de craciun – De Craciun la Sex Shop

Cadouri de craciun  – De Craciun la Sex Shop

Printre toate cutiutile curioase si nedesfacute inca, toate cate sunt iti incita fantezia si-ti pun la incercare rabdarea: ce-ar fi sa descoperi dupa unul dintre invelisurile colorate cel mai exotic dintre cadouri? O jucarie de ascuns intre asternuturi, una care sa-ti spuna ca esti „copila” dorita si ca ti se recunosc toate miscarile senzuale care l-au facut sa te bucure cu o jucarie! Oare nu ar fi un asemenea cadou tocmai dovada celor bune infaptuite intr-un an? Si oare nu ar fi in stare sa scoata de sub indoiala stransa intimitate legata intre voi? Sarbatorile se apropie, iar veselia generala nu permite nici o seriozitate inutila. Pornind de aici, fii de multe ori mai deschisa si mai zambitoare… iar dupa ce-ti primesti cadoul poti fi si dulceag nebunatica.
De craciun se fac alese jucariile cele mai nostime si mai potrivite atmosferei usoare si calde: sidefatul Mini Thorn iti va sugera multe despre cum ar trebui sa-ti petreci sarbatorile si despre ce placeri ar trebui sa te insoteasca. Uita de griji si delecteaza-te in compania celor doi: iubitul care ti-a facut-o cadou si jucaria nou venita.

Cu Dotted Vibe amuzamentul nu va avea sfarsit. Punctuletele, pentru stim noi ce fel de scopuri, se incadreaza perfect si in peisajul caldut al recuzitelor de Craciun… apoi, poti descoperi in detaliul spectrului senzatiilor provocate de ce ti-a adus Mosul.
Perfect Red stie ce culori se poatra de aceste sarbatori, si vrea sa tina pasul harjonelii amoroase de dupa cina in cercul restrans.
Iar daca iubitului nu-i veni in cap, in graba ajunului, sa-ti exprime cele mai sincere recunostinte, atunci, inainte de a te preface intreaga in cadoul cel mai dorit, sugereaza-i cat mai explicit la ce activitati natale te-ai gandit, ofera-i un Intimate si nu vei mai avea nevoie de cuvinte si sunete (in afara de Jingle Bells) sau un Super Vibrator pentru un Craciun regesc.
Craciunul, timpul amintirilor placute si al jocurilor copilaresti in sclipirea jucariilor de pom. Dupa prima degustatie a sampaniei si dupa primele curiozitati satisfacute, copii crescuti nu inceteaza sa fie melancolici. Cu un pic de fantezie si minim ajutor din partea celor mereu veseli, vei sti cum sa va jucati impreuna fara sa va luati in serios pudoarea aparenta si prejudecatile – ucigase de minuni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole