Brooke Hogan

Averea netă a lui Brooke Hogan: Brooke Hogan este o cântăreață, actriță, model, socialită și personalitate TV americană, care are o netă de 4 milioane de dolari. Ea este fiica cea mai mare a luptătorului profesionist pensionat Hulk Hogan și este cunoscută pentru că a jucat în serialul de televiziune de realitate „Hogan Knows Best” din 2005 până în 2007.

Prima viață: Brooke Ellen Bollea sa născut pe 5 mai 1988, în Tampa, Florida. Tatăl ei este fostul luptător profesionist Hulk Hogan (Terry Gene Bollea), iar mama ei este Linda Hogan (născută Claridge). Ea este cel mai bine cunoscută ca Brooke Hogan, adoptând numele de scenă al tatălui ei, Hogan. Ea are un frate mai mic, Nick Hogan (Nick Bollea). Potrivit IGN, tatăl ei, Hulk Hogan, este „cea mai recunoscută vedetă a luptei la nivel mondial și cel mai popular wrestler al anilor 1980”.

Brooke a urmat cursurile liceului Clearwater Central Catholic, din Clearwater, Florida, unde sa alaturat echipa de majorete. În timpul liceului a urmat și cursuri de dans, lectii de voce și pian și a participat la gimnastică. A absolvit liceul devreme la vârsta de șaisprezece ani.

Carieră în muzică și actorie:În 2002, când avea doar paisprezece ani, Brooke a semnat un contract cu Trans Continental Records. Ea a lucrat la înregistrarea muzicii pentru un album cu ajutorul producătorului și compozitorului Rich Cronin și a lansat single-ul „Everything to Me” în iulie 2004. Sa clasat pe locul 97 în Billboard Hot 100 și a ajuns pe locul 1 în top. Top 100 de vânzări de single. Albumul ei de studio de debut, „Brooke Hogan: This Voice”, trebuia să fie lansat în septembrie 2004, dar a fost respins. În așteptarea lansării albumului, Brooke a plecat în turneu pentru a-și promova muzica; sa alăturat lui Hilary Duff în turneul ei Most Wanted și cu Backstreet Boys în turneul lor Up Close & Personal. Pentru a crește gradul de conștientizare a carierei sale muzicale în devenire, Brooke și tatăl ei, Hulk Hogan, au apărut într-un profil de o oră „(Inside) Out:

(Fotografia de Mike Coppola/Getty Images)

Între timp, în 2006, Brooke și-a schimbat casa de discuri și a semnat cu Storch Music Company (fostă Storchaveli Records). Prima ei lansare cu noua companie de discuri a fost single-ul „About Us” (2006), care a avut premiera în finala sezonului doi din „Hogan Knows Best”. A atins vârful pe locul 33 în topul Billboard Hot 100. Single-ul a fost urmat de albumul ei de debut „Undiscovered”, care a fost lansat pe 24 octombrie 2006. Albumul a debutat pe locul 28 în topul Billboard 20, iar în prima. sa săptămână sa vândut în aproximativ 30.000 de copii. Pentru a promova albumul, Brooke a apărut în revista FHM și modelul de coperta ediției din noiembrie 2006; ea a fost primul model de copertă pentru publicație care avea sub 21 de ani. Apoi, în 2007,

Cel de-al doilea album de studio al lui Brooke, „The Redemption”, a fost lansat pe 21 iulie 2009. A inclus single-uri precum „Falling” și „Hey Yo!”. A avut rezultate semnificative mai slabe decât albumul ei anterior – a debutat pe locul 144 în Billboard 200 și a vândut doar 3.381 de copii în prima săptămână. Tot în 2009, Brooke și-a făcut debutul în film când a apărut „în filmul cu buget redus Little Hercules in 3D” (2009). A fost lansat în anumite locuri din afara Statelor Unite, inclusiv Kazahstan, Rusia și Republica Cehă. Alte filme în care a apărut includ „Sand Sharks” (2011), „Devour” (2012), „2-Headed Shark Attack” (2012), „School of the Dead” (2014), „LA Slasher” (2015) , și „Dă-mi copilul meu” (2017).

Carieră de lupte profesionale: Pe 15 iulie 2006, Brooke a călcat pe urmele tatălui și-a făcut debutul în lupte profesionale la WWE la „Saturday Night’s Main Event XXXIII”. În 2012, ea a semnat să lucreze cu Total Nonstop Action Wrestling (TNA), promoția de lupte în care a lucrat tatăl ei. Pe tot timpul anului, ea a apărut la TNA în seara de joi pentru a promova divizia de lupte feminine. Ea a apărut în mai multe povești pentru TNA, implicând alți luptători, cum ar fi tatăl ei, Bully Ray și Austin Aries, printre alți. În august 2013, Brooke a fost eliberată de la TNA.

Viața personală: Brooke a fost logodită anterior cu Phil Costa, un fost centru pentru Dallas Cowboys. Logodna lor a fost anulată în noiembrie 2013.

În 2012, Brooke a plătit 725.000 USD pentru o casă în Westlake Village, CA.

Articolul precedentJohn Stockton
Articolul următorMichael Bay

Related Articles

Ultimele articole