Brianna Caradja regreta ca nu s-a casatorit cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja regreta ca nu s-a casatorit cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja şi Irinel Columbeanu au fost la un pas de a ajunge în faţa altarului, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

În urmă cu 14 ani, prinţesa Caradja şi Irinel Colbrianna-caradja-regreta-ca-nu-s-a-casatorit-cu-irinel-columbeanuumbeanu erau pe punctul de a căsători după ce au avut o relaţie de aproape un an. Într-un interviu Click, prinţesa a povestit că regretă că nu a avut curajul de a se mărita cu Iri, mai ales că „era topit după cei doi băieţi” ai prinţesei.

Ne-am cunoscut la Ambasada României din Paris. Venise în vizită Nicolae Văcăroiu, care pe atunci era prim-ministru, şi a fost organizată o mică petrecere. Îmi amintesc că l-am remarcat pe Iri din prima clipă. Era foarte bine îmbrăcat şi, din această cauză, chiar am crezut că nu este român. Mi-a plăcut foarte mult că era galant, educat şi nu a dat năvală să se bage în seamă cu mine. A rugat pe cineva să ne facă cunoştinţă şi de aici a început totul”, a povestit prinţesa.

După ce au făcut schimb de telefoane, Brianna l-a căutat la revenirea în ţară şi de aici a început totul.  „A fost o poveste de dragoste extrem de frumoasă şi a durat aproape un an. L-am iubit enorm pe Irinel şi am suferit câteva luni după ce ne-am despărţit”, îşi aminteşte prinţesa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole