Breton la moda in primavara 2010 – modele in top

Breton la moda in primavara 2010 – modele in top

Primavara, cand totul renaste, o schimbare de look este mai mult decat bine-venita. Si ce poate fi mai usor de obtinut decat un breton care sa-ti dea o alta infatisare? Tendintele primavara / vara 2010 in materie de breton se descriu in doua cuvinte: feminitate si simplitate.
Astfel, gama din care poti alege este vasta, insa ai grija asupra urmatoarelor aspecte: trebuie sa tii cont de anumiti factori. Orice tip de breton ai alege, acesta trebuie sa evidentieze trasaturile fetei si nu sa le acopere sau sa le acapareze. Trebuie sa ai in vedere si faptul ca un breton presupune o situatie temporara atata vreme cat nu este intretinut.

 

Ce breton se poarta primavara asta?
 

Drept si bogat
 

Acest tip de breton este potrivit unei fizionomii ovale si are ca timp de intretinere intre 2 si 3 saptamani.

Bretonul drept si bogat a revenit in atentia stilistilor din intreaga lume in aceasta perioada. Astfel ca, daca te bucuri de o podoaba capilara bogata si stralucitoare, te poti considera fericita. Genul acesta de breton iti va veni perfect.  Acebreton-lung-si-bogatsta trebuie sa acopere intreaga frunte si sa fie taiat in linie dreapta. Poate fi coafat usor, fiind necesar doar sa-l intinzi cu placa. Se potriveste prefect unei tunsori cu parul lung si drept. Pentru un plus de prospetime poti adauga si putin ser de stralucire.

 

Pierdut intr-o parte
 

Acest tip de breton este adaptat mai multor tipuri de fizionomii cum ar fi: ovala, patrata, dreptunghiulara, rotunda sau in forma de inima. Timp de intretinere: 4-5 saptamani.

Fiind foarte permisiv si abreton-pierdut-intr-o-partedaptandu-se usor oricarui tip si lungime de par, bretonul pierdut intr-o parte este adoptat de tot mai multe femei. De asemenea, acesta este versatil si pentru avantajul de a fi usor de coafat si asortat. Cel mai bine poate fi evidentiat intr-un coc sau o coada precum si in tunsorile care implica mai multe scari.

 

Drept si filat
 

Acest tip de breton este potrivit unui fete ovale sau rotunde, termenul de intretinere fiind de 3-4 saptamani.

Bretonul drept si filat esbreton-drept-si-filatte foarte avantajos pentru femeile care nu se bucura de un par foarte des. Intretinut cu putina ceara, acesta acopera intr-un mod armonios fruntea si evidentiaza o coafura simpla, in scari. De asemenea, acest tip de breton merge foarte bine la coafurile care implica cocul clasic si elegant.

 

Scurt si jucaus
 

Acest tip de breton se adapteaza foarte usor fizionomiilor rotunde si ovale. Poate fi intretinut usor timp de 4-5 saptamani.  Este ideal pentru parul scurt dar si pentru alte coafuri in tendinte acum.

Pentru un stil cuminte si mai retro, poti alege sa porti acest breton pe frunte sau poti opta pentru o coafura mai rebela, ciufulita cu suvitele bine evidentiate cu ajutorul unui gel de par bun.

Avand in vedere ca tendibreton-scurt-si-jucausntele in materie de coafuri in 2010 sunt caracterizate prin feminitate si simplitate, asupra oricarui tip de breton te-ai opri, pentru o ocazie speciala poti sa-l coafezi in stilul retro.  Cum vine asta? Simplu. Cat mai multe bucle.

Astfel, bretonul drept poate fi intors cu usurinta inspre interior cu o perie cilindrica si completat de niste bucle lejere, in timp ce acela pierdut intr-o parte ar arata perfec curbat usor intr-o parte alaturi de aceleasi bucle romantice etc.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole