Brandi Glanville

Valoarea netă Brandi Glanville: Brandi Glanville este o personalitate americană de televiziune reality și fost model de modă, care are o netă de 5 milioane de dolari. Brandi Glanville este cel mai bine cunoscut ca membru al distribuției serialului de realitate Bravo „The Real Housewives of Beverly Hills”. Când era în emisiune, salariul lui Brandi Glanville era de 175.000 de dolari pe sezon.

Prima viață: Brandi Lynn Glanville sa născut pe 16 noiembrie 1972, în Salinas, California. Ea a fost crescută în Sacramento, California, de părinții ei Judith și Guy Granville. Ea este mijlocul a trei copii cu o soră mai mare (Tricia) și un frate mai mic (Michael). Are o soră mai mare pe nume Tricia și un frate mai mic pe nume Michael. Familia ei este clasa muncitoare. Când Brandi avea 16 ani, a semnat cu Elite Model Management. Până la vârsta de 17 ani, ea mergea pe podium la spectacolele de la Paris și făcea model în toată Europa și Tokyo.

Carieră:  Prima prezentare a lui Glanville în „The Real Housewives of Beverly Hills” a fost ca prietenă a gospodinelor în 2011. Ea sa alăturat distribuției cu normă întreagă în timpul celui de-al treilea al emisiunii Bravo în 2012, în același sezon cu Yolanda Hadid. Glanville a fost la „The Real Housewives of Beverly Hills” timp de trei sezoane. A plecat în 2015, dar a revenit ca guest star în 2016, 2019 și 2020. În 2015, în același an în care a părăsit populara emisiune Bravo, a apărut în al șaptelea sezon din „Celebrity Apprentice”. Al 45-lea președinte al Statelor Unite cu două săptămâni înaintea familiilor.

În 2017, ea a apărut ca concurentă în sezonul 20 din „Celebrity Big Brother UK”. Ea a fost a patra coleg de casă care a fost evacuată. În 2018, Glanville a fost în „Celebrity Big Brother US”. Ea a fost a cincea concurentă care a fost evacuată.

În 2013, Brandi și-a lansat memoriile intitulate „Drinking and Tweeting: And Other Brandi Blunders”. Cartea a devenit rapid un best-seller New York Times și a primit o serie de recenzii pozitive. Ea a dezvăluit o serie de bombe în cartea ei, inclusiv faptul că a luat niște ticuri nervoase în urma divorțului ei. Ea a scris: „Aș recădea atât de rău în dependența mea de a alege pielea, m-aș trezi a doua zi dimineață cu fața arătând ca o pizza cu pepperoni”.

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Viața personală:   Glanville a început să se întâlnească cu actorul Eddie Cibrian în toamna anului 1998. S-au căsătorit în 2001 și au doi fii, Mason (născut în 2003) și Jake (născut în 2007).

Glanville a fost implicată într-un scandal dramatic în care era implicat acum fostul ei soț. Înainte ca cuplul să se despartă, el ar fi avut o aventură cu colega lui din filmul „Northern Lights”, cântăreața country LeAnn Rimes, care era și ea căsătorie la acea vreme. Glanville a divorțat de Cibrian în 2010. Până în 2018, era în relații bune cu fostul ei și cu Rimes.

După divorțul ei, Brandi a dezvăluit în memoriile sale că a trecut printr-o perioadă foarte proastă. Ea a scris: „Îți voi spune un mic secret: urăsc să fiu singură. Cred că a pune un front a fost o modalitate de a mă ajuta să trec peste zilele și nopțile când eram atât de primat și patetic de trist. Sunt, de fapt, un romantic fără speranță. Vreau cu cineva cu care să se trezească în fiecare dimineață, să scoată gunoiul în ziua gunoiului și să-și pese profund la mine. Mi-am dorit ca întâlnirea mea de Revelion să fie așa bărbat care ma scos afară de Ziua Îndrăgostiților.”

Glanville a fost Celebrity Grand Marshal la Sacramento Pride în iunie 2013.

În primăvara anului 2020, au circulat zvonuri că Brandi ar fi avut o aventură cu actrița Denise Richards. Potrivit RHOBH Erika Jayne, Denise Richards a trimis scrisori de încetare și renunțare producătorilor de spectacole și distribuției pentru a opri discuțiile despre afacerea lui Brandi Glanville. Totuși, Jayne o crede pe Brandi și nu crede că ar inventa sau astfel de poveste. Pentru cât valorează, Richards a considerat că este „dezgustător” fapt că co-starurile și echipa ei ar ajuta la răspândirea acuzațiilor de înșelăciune.

Repere salariale:  Ea ia dezvăluit lui Howard Stern în emisiunea sa de radio că a câștigat 18.000 de dolari ca membru al distribuției cu jumătate de normă în timpul primului ei sezon din The Real Housewives of Beverly Hills. Când era membru al distribuției cu normă întreagă, a fost plătită cu 175.000 de dolari pentru întregul sezon.

Imobiliare : În 2007, Eddie și Brandi și-au vândut casa de mult timp din LA pentru 4,3 milioane de dolari comediantului Carlos Mencia. În anul următor s-au mutat într-o casă de 2,5 milioane de dolari în Calabasas, California. Ei au vândut această casă cu pierdere în 2010, în urma divorțului lor, pentru 2,2 milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole