Body check!

De ce nu fac baietii celulita? De ce sunt mai inalti, au voci joase si sexy, sunt mai buni (de obicei) la mate si, culmea, nici nu se plang de frig atat de des ca noi?. Ia sa vedem ce ii face sa fie barbati?
sexy-guyParul. Iubitul tau are un par superb, matasos si buclat? Nu pentru multa vreme! Baietii isi pierd din timp pilozitatea, ba pot ramane cu o chelie de toata frumusetea. De ce? Este vorba despre o sensibilitate a radacinilor parului la hormonul masculin testosteron.

Vocea. Te innebuneste vocea lui joasa, ultra-sexy? Nu e meritul lui. Vocea joasa se datoreaza tot testosteronului. In pubertate, vocea baietilor seamana foarte mult cu cea a fetelor. De aceea, pe vremuri erau castrati inainte de pubertate, ca sa-si pastreze vocea cristalina.

Pielea. Ai banuit tu bine: baietii au pielea mai groasa! Si nu ne referim la “obrazul gros”, ci la propriu: pielea baietilor este cu 0.15 mm mai groasa decat cea a fetelor, de aceea nici nu ingheata atat de usor ca noi. In plus, pielea lor are mai putine celule de grasime in stratul inferior, ceea ce face ca ei sa nu inmagazineze atata grasime.
Funduletul. Nu e e mirare ca-ti place sa il apuci de fund: e mic, bine facut si fara pic de grasime. Toate astea, fiindca baietii nu sunt supusi influentelor hormonului feminin estrogen. De aceea, baietii nu se ingrasa pe fund si pe pulpe. Totul este o chestie de hormoni.

Muschii. Muschii reprezinta circa 40% din greutatea barbatilor si doar 20-30% din cea a femeilor. Chiar daca ne-am antrena cot la cot cu ei, testosteronul i-ar ajuta sa ne-o ia inainte, stimuland cresterea masei musculare.

Ce au in capsor? Creierul uman se imparte in mare in doua jumatati, fiecare responsabila  de alte activitati. La baieti, partea dreapta este mai mare. De aceea ei sunt mai buni la mate, in timp ce la tot ce tine de limba, comunicare etc. sunt mai bune fetele, care –si folosesc mai mult jumatatea stanga a creierului.

Articolul precedentDezgoleste-ti corpul de secrete
Articolul următorDe ce nu am prieteni?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole