Bella Hadid

Valoare netă Bella Hadid: Bella Hadid este un model de modă american care are o avere netă de 25 de milioane de dolari. Astăzi, Bella și sora ei Gigi Hadad sunt două dintre cele mai căutate și bine plătite modele de pe planetă. În 2017, Bella a câștigat 6,5 milioane de dolari. În 2018, Bella a câștigat 8,5 milioane de dolari. Asta a fost suficient pentru a face din ea locul 8 cel mai bine plătit model de pe planetă. În același an, Gigi a fost modelul pe locul 7 cu cele mai mari câștiguri, veniturilor sale de 9,5 milioane de dolari. Ambele surori au câștigat aproximativ 10 milioane de dolari în 2019.

Tinereţe: Născută la Washington DC pe 9 octombrie 1996, Isabella Khair Hadid a crescut în Santa Barbara, California. Mama ei este fost model și vedeta Read Housewives of Beverly Hills Yolanda Hadid, iar tatăl ei este dezvoltator imobiliar palestinian Mohamed Hadid. Sora ei mai mare, Gigi, și fratele mai mic, Anwar, sunt și ei modele. La fel ca și sora ei Gigi, Hadid este și ea blondă în mod natural, dar a spus că a ales să-și vopsească părul maro pentru a se deosebi. Părinții ei au divorțat când ea avea șapte ani. Potrivit documentelor instanței, Mohamed ia plătit Yolandei un acord care includea o casă de 6 milioane de dolari în Malibu, un conac în Santa Barbara, mai multe mașini, inclusiv o Escalade și un Range Rover, 30.000 de dolari în pensie lunară pentru copii și o plată în număr de 3,6 milioane de dolari.

Hadid era o echitară pasionată, a concurat pentru prima dată când avea doar 3 ani și a visat să concureze la Jocurile Olimpice. Cu toate acestea, din cauza bolii ei cronice Lyme, a fost nevoită să renunțe la concurență. După ce a absolvit liceul în 2014, Hadid sa mutat în New York pentru a studia fotografia la Parsons School of Design, deși atunci a renunțat pentru a se concentra pe cariera ei de model.

Cariera timpurie : Prima slujbă de model a lui Hadid a fost pentru un proiect comercial Flynn Skye când avea 16 ani. Alte proiecte timpurii ale ei includ colecția de toamnă/iarnă 2013 a lui Hanna Hayes și campania pentru Chrome Hearts în 2013 și 2014. Hadid este prieten apropiat cu Jesse Jo Stark, fiica creatorilor de Chrome Hearts Richard și Laurie Lynn Stark.

Descoperirea ei a venit în august 2014, când a semnat cu IMG Models. În toamna aceea, ea și-a făcut debutul în Săptămâna modei de la New York mergând pentru Desigual. În decembrie 2014, Hadid și-a făcut prima apariție pe copertă la Jalouse Magazine. Ea a apărut și în ziua 27 a Calendarului de Advent al Love Magazine din acel an.

Succes în continuare : cariera lui Hadid a continuat să crească în 2015, când a mers pentru Tom Ford în Los Angeles pentru săptămâna modei de primăvară. În toamna anului 2015, ea a participat la spectacolele Săptămânii Modei de la New York pentru Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott și March Jacobs; la Săptămâna modei de la Londra pentru Topshop; la Săptămâna Modei de la Milano pentru Philipp Plein, Moschino, Missoni și Bottega Veneta; și la Săptămâna modei de la Paris pentru Balmain. În decembrie 2015, ea și-a făcut debutul Chanel mergând pentru eticheta la Roma.

Hadid a ocupat coperta unor reviste precum Seventeen, Unconditional Magazine, Grey Magazine, Teen Vogue și Evening Standard, printre altele. De asemenea, a jucat multe în editoriale pentru publicații precum Vogue (Australia, Japonia, China, Turcia, Franța, Italia), Elle, GQ, Harper’s Bazaar și Glamour, pentru a numi doar câteva. În 2017, ea a doborât recordul pentru cele mai multe coperti Vogue din septembrie într-un an, deținut anterior de model Doutzen Kroes și Linda Evangelista, când a apărut pe coperta a cinci ediții internaționale Vogue: China, Spania, Brazilia, Australia și Arabia .

Campaniile notabile în care Hadid a jucat include campania „My American” a lui Marc Jacobs, campania TopShop Summer 2016 Denim, o campanie din 2016 pentru adidasi OG Cortez de la Nike și în Look Book de toamnă/iarnă 2015 de la Samsung, care a combinat tehnologia cu moda. Alte vede la care a lucrat. printre care se numără Victoria’s Secret PINK, Ralph Lauren Denim & Supply, Missha, Givenchy și JW Anderson. În mai 2016, Hadid a fost anunțat ca noul ambasador al Dior Beauty. A jucat într-un serial web pentru brandul numit „Dior Makeup Live with Bella Hadid”, unde a făcut un tutorial de machiaj folosit produse. Alte produse Nike pentru care este ambasador includ, linii de accesorii ale Bulgari și TAG Heuer.

(Fotografia de Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ea a filmat numeroase campanii cu frații ei. Cu sora Gigi, Hadid a jucat în campaniile de primăvară/vară atât pentru Fendi, cât și pentru Moschino în 2017. În același an, a lucrat cu fratele Anwar la o campanie pentru Zadig & Voltaire. Ea a jucat, de asemenea, în campania de vacanță Topshop din 2015 alături de Gigi și a participat la spectacolul de colaborare Tommy Hilfiger al lui Gigi „TommyxGigi” din Lose Angeles în 2017.

Hadid a câștigat numeroase premii, inclusiv Model of the Year la GQ Men of the Year Awards la Londra, în septembrie 2016. În același timp, a fost votată și „Modelul anului” către Model.com Model of the Year Awards.

Pe lângă cariera ei de model, Hadid a urmat și alte aventuri, cum ar fi apariția în scurtmetrajul „Private” din 2016 de Tyer Ford. Ea și-a exprimat și mai mult interes pentru actorie. Hadid și-a încercat și designul, lansând trei colaborări cu brandul Chrome Hearts. A treia lor colaborare, ochelarii de soare „Hellz Bellz”, au devenit oficial disponibile în decembrie 2019.

Viața personală : În iulie 2014, Hadid a fost arestat și acuzat de DUI. I sa suspendat permisul de conducere pentru un an, cu șase luni de încercare. În plus, ea a trebuit să efectueze 25 de ore de serviciu în folosul comunității, precum și să participe la 20 de ore de întâlnire cu Alcoolicii Anonimi.

Hadid a început să se întâlnească cu cântăreața canadiană The Weeknd la începutul anului 2015, într-o relație publică de mare profil. Ea a apărut în videoclipul său din decembrie 2015 pentru piesa „In the Night”. S-au despărțit pentru prima dată în noiembrie 2016, reconciliându-se în 2018, înainte de a se despărți pentru a doua oară în 2019.

Alături de mama ei și de fratele ei mai mic, Anwar, Hadid a fost deschisă cu privire la diagnosticul ei cronic de boală Lyme. Mama ei Yolanda suferă și ea de boală.

Hadid este un fan al adidașilor și a fost prezentat într-un videoclip pentru Complex, ca parte a seriei lor „cumpărături furioase”. Interviul ei a fost infam incomod și a atins statutul viral pe internet, pe măsura ce răspunsurilor și la tipul de pantofi sport pe care ia plăcut și nu ia plăcut au fost răspândite și glumete pe scară largă. Ea deține un vehicul Bentley cu o valoare de piață de peste 180.000 USD.

Imobiliare : În noiembrie 2019, Bella a plătit 6,1 milioane de dolari pentru un apartament penthouse în cartierul Soho din New York. Bella a vândut această proprietate în martie 2021 pentru 6,5 milioane de dolari.

Sora ei Gigi deține două apartamente la câteva străzi distanță, care au fost preferate pentru suma totală de 10 milioane de dolari. Gigi plănuiește să combine cele două unități într-o singură unitate masivă.

Articolul precedentDavid Ortiz
Articolul următorJohn D. Rockefeller

Related Articles

Ultimele articole