Barbatul nu trebuie sa-si insele femeia

Barbatul nu trebuie sa-si insele femeia

Cunoastem multe cupluri in care barbatii isi cauta alte partenere decat sotiile. Care ar fi motivul principal pentru care fac asta? Sa fie oare insatisfactie pe plan sexual? Dupa parerea mea, o casnicie solida sta in mainile unei femei. Femeibarbatul-nu-trebuie-sa-si-insele-femeiaa este cea care poate sa tina un barbat langa ea, folosindu-se de mici trucuri. Asadar, ea trebuie sa-i mentina sotului un permanent interes pentru viata lor sexuala.

Niciodata nu trebuie sa subestimam puterea sexului. La fel de bine, niciodata nu trebuyie sa ne rusinam de apetitul nostru sezual. Femeia trebuie sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-si impresiona partenerul. Trebuie sa jongleze cu diverse trucuri pentru a-si dezvalui sexualitatea, dar, in acelasi timp, este necesar sa pastreze si o doza de mister. Lucrurile trebuie dezvelite treptat, pastrandu-se intotdeauna un mic secret.

Revenind la motivele pentru care un barbat nu ar trebui sa-si insele sotia, as incepe cu o regula de bun simt elementar care poate fi aplicata pe toate planurile, de la sentimental la social.

Confucius spunea:”Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.” Asadar, am putea apela mai intai la un minimum de respect pe care esti dator sa-l arati persoanei cu care ai hotarat sa-ti petreci tot restul vietii. Apoi, as putea sa amintesc celebrele cazuri din familiile in care sotiile stau acasa, avand grija de copii, iar barbatii le inseala in timpul unor calatorii de afaceri. Exista posibilitatea ca sotia sa-si neglijeze sotul in favoarea copiilor?Inca un motiv pentru care barbatii nu ar trebui sa-si insele sotiile ar fi acela ca ei pot contacta diverse boli venerice, iar repercusiunile acestora ar putea fi simtite in cazul unei sarcini.
Nu cred ca este usor sa ti se nasca un copil infectat din cauza unei escapade pe care tu, ca barbat, ai si uitat-o deja.De asemenea, in momentul in care te gandesti sa-ti inseli sotia, mai gandeste-te si la faptul ca tu ai o sora, o mama sau o fiica, care ar putea fi inselate, la randul lor, de barbatii pe care ii au alaturi.

Articolul precedentSarutul buzei superioare
Articolul următorRolul lacrimilor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole