Barbatul gravid din lume a nascut pentru a doua oara

Barbatul gravid din lume a nascut pentru a doua oara

Un transsexual american, nascut barbatul-gravid-din-lume-a-nascut-pentru-a-doua-oarafemeie, care a urmat tratamente pentru a deveni barbat, a nascut marti al doilea sau copil, transmite ABC News.

Barbatul in varsta de 35 de ani, care a dat nastere in vara anului 2008 unei fetite, Susan, a nascut si un baietel, potrivit NewsIn, care citeaza AFP.

Thomas Beatie, care este legal barbat, dar care si-a pastrat organele feminine de reproducere dupa ce si-a schimbat sexul, a facut senzatie anul trecut, cand a ramas insarcinat pentru prima oara.

Implicat intr-o relatie homosexuala cu o femeie numita Nancy, Thomas Beatie, nascut Tracy, si-a schimbat legal sexul in 1998, printr-un tratatment hormonal. El s-a casatorit apoi cu Nancy, in varsta de 46 de ani.

Transsexualul a explicat ca dupa prima sa nastere nu a mai reluat tratamentul cu hormoni masculini pentru a putea avea inca un copil. El a ramas insarcinat prin inseminare artificiala.

Intr-un articol publicat in primavara, el a anuntat ca este gravid din nou, ceea ce a generat o frenezie mediatica si o polemica privind valorile traditionale, relateaza ABC News pe site. „A ascunde un barbat insarcinat este ca si cum ai ascunde o gorila de 400 de kilograme”, a declarat el, explicand decizia de a face publica informatia.

Beatie s-a declarat surprins de cat de repede s-a raspandit informatia despre „barbatul insarcinat”. „Am fost socat ca a facut inconjurul lumii in 24 de ore. Adica era pe site-urile chineze, pe site-urile din Romania si Rusia si Brazilia”. a scris el.

El a devenit o tinta a tabloidelor si a primit numeroase amenintari cu moartea, critici circuland in continuare pe internet.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole