Barbatii vor doar sex – femeile cumparaturi

Barbatii vor doar sex – femeile cumparaturi

Gata! S-a dovedit stiintific! Femeile se gandesc la cumparaturi la fel de des pe cat barbatii se gandesc la sex. Aceasta este concluzia unui sondaj realizat de editia britanica a revistei a��Cosmopolitan”, transmite Mediafax.

Femeile se gandesc la fiecare 60 de secunde la achizitionarea unei noi rochii sau a unei perechi de pantofi, potrivit rezultatelor sondajului. Presupunand ca femeile dorm, in medie, opt ore pe zi, acest lucru inseamna ca gandul la cumparaturi le trece femeilor prin minte de 960 de ori pe zi (6.720 de ori pe saptamana). Mai multe studii anterioare au ajuns la concluzia ca barbatii nu au decat un singur lucru in minte: sexul.

Femeile, in schimb, nu au numai cumparaturile in minte, dar se gandesc constant la acest lucru. Sondajul, la care au participat 778 de femei, cu varste intre 19 si 45 de ani, a scos la iveala faptul ca 74% din reprezentantele sexului frumos se gandesc la cumparaturi in fiecare minut. Un lucru ingrijorator pentru barbati ar fi ca 50% din participantele la studiu prefera sa mearga la cumparaturi in loc sa-si petreaca timpul cu partenerul si tot aproape 50% au spus ca nu marturisesc partenerului suma reala pe care au cheltuit-o.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole