Barbatii – specii vizuale

12Atunci cand stai de vorba cu mai multi barbati despre cum observa si descriu ei femeile, iti dai seama ce diferiti sunt ei. Ei vorbesc despre calitatile fizice – gesturile mainilor, mimica, forma de clepsidra a corpului, o grimasa increzatoare, pe cand femeile se ating de trasaturile personalitatii. Raspunsurile barbatilor sunt: fata ei, forma, stilul, picioarele, decolteul, fundul – deci infatisarea este sacra pentru sexul masculin.

Barbatii sunt stimulati in principal de simtul vazului – proceseaza atent si analizeaza multa informatie a ceea ce vad ei. Sunt specii vizuale. Daca te-ai intrebat vreodata de ce exista pornografie, cred ca asta e raspunsul. Barbatii adora sa se axeze pe look. Daca ii stimulezi simtul vizual, vor crede ca s-au indragostit, pentru ca ei recunosc ca o infatisarea placuta ii duce departe in viata. Nu numai ca isi doresc fete frumoase, dar cred ca infatisarea le aduce jobul, promovarea, atentia femeilor si prietenii.

Fizicul nu este chiar totul. Barbatii sunt capabili sa treaca peste aparente, dupa primele interactiuni cu o femeie. Asta atunci cand personalitatea vine la suprafata – atunci cad dau peste o femeie care merita totul in loc de o tipa toxica dar sexi. Sigur, poate o tipa arata irezistibil la inceput, dar duce ce o cunosc mai bine, barbatii nu vor sa o pastreze neaparat. Este punctul in care un barbat isi seteaza prioritatile – fizicul dispare si ei incep sa contempleze si sa puna intrebari. Pentru ca si a dori este doar o iluzie.

Pentru barbati, este o diferenta intre ce vor si ce au nevoie. Nu fi ceea ce vor ei, pentru ca atunci cand vor pune mana pe tine, vor renunta apoi. In loc de asta, fii ceea ce are nevoie un barbat – pentru ca este cel mai mare dar pe care il apreciaza – sa il completezi. Asa ca indiferent de cum arati, poti sa depui putina munca si sa reusesti sa il acaparezi. Pana la urma, si barbatii sunt sensibili si trebuie prinsi in capcana.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole