Bancuri despre nebuni

 Bancuri despre nebuni

1. Vine un control la un spital de nebuni , din care nebunii evadau in fiecare zi si omoarau paznicul.Medici nestiind ce sa mai faca au angajat un paznic solid de 2 metri, dar nebunii evadeaza din nou a doua zi omorand paznicul.Medicii angajeaza un boxior profesionist dar si pe acesta il omoara.
Vazand aceasta problema a medicilor, un cioban se ofera pe propriul sau risc sa-I pazeasca pe nebuni. A doua zi medici ii vad pe nebuni plini de sange, cu ochii unflati, schingiuiti etc.
  Doctorii il intreaba cum de a reusit sa scape cu viata, el un biet cioban cand niste namile de paznici au dat gres.Ciobanul raspunde linistit ca a tras o linie si cine trece pe sub ea e liber sa plece.

2. Un spital de nebuni din care nebunii evadau zilnic.Personalul nu stie ce sa faca si construiesc un zid mai mare ca acestia sa nu mai fuga, dar a doua zi acestia evadeaza din nou. Personalul construieste un zid si mai inaltt, dar nebunii evadeaza din nou. Nestiind ce sa mi faca personalul desfiintaeaza zidul la sfatul lui Bula sa vada ce se intampla.
A doua zi nebunii erau in camera, linistiti. Doctorul mirat il intreaba pe un nebun de ce nu au mai evadat doar nu mai era nici un zid.Acesta le raspunde:
–Dl.doctor nu am mai avut pe ce sa punem scara!?!

Articolul precedentAm fost candva profesor
Articolul următorintrebari haioase

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole