Aubrey O’Day

Care este valoarea netă a lui Aubrey O’Day?

Aubrey O’Day este o cântăreață/compozitoare, actriță, designer de modă americană care are o netă de 4 milioane de dolari. Este (de două ori) membră a grupului Danity Kane (demisă în 2008 și împărțită în 2013). O’Day a făcut model pentru publicații precum Blender și Playboy și a jucat și pe Broadway în producția Hairspray.

Tinereţe

Aubrey Morgan O’Day sa născut pe 11 februarie 1984, în San Francisco, California și a început să cânte la vârsta de cinci ani. Când avea patru ani, a început să plângă la spectacolul „Spărgătorul de nuci”. Mama ei a întrebat-o ce e în neregulă și răspunsul lui O’Day a fost: „Sunt trist că stau aici și nu pe scenă”. În timpul copilăriei ei, Aubrey a jucat rolul principal în mai multe muzicale, inclusiv „The Sound of Music”, „The Wizard of Oz”, „Fiddler on the Roof” și „Rent”. Ea a urmat Liceul La Quinta și a absolvit cu o diplomă în științe politice de la UC Irvine.

Carieră

O’Day a apărut ca vedeta de izbucnire în show-ul de realitate competitiv la MTV „Making the Band 3” în 2004. O’Day a fost ales în emisiune pentru a face parte din grupul de fete Danity Kane și a fost primul membru. ales. Primul lor album a debutat în august 2006 și a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard 200. Dainty Kane a deschis pentru Christina Aguilera și Pussycat Dolls. O’Day a fost concediat de la Danity Kane în octombrie 2008, spre disperarea fanilor trupei și ai lui O’Day. A fost lansată de la casa și de discuri la Bad Boy Records de Sean Combs în aprilie 2009. A început să joace rolul Amber Von Tussle în producția de pe Broadway „Hairspray” în acea vară. O’Day a jucat în comedia din 2009 American High School. Ea și-a primit propriul reality show în 2010, numit „All About Aubrey”, care a avut premiera pe Oxygen Network. În 2011, ea a semnat un contract de înregistrare solo cu SRC/Universal Motown Records. Primul ei single de debut „Automatic” a fost lansat pe 12 aprilie 2011. A ajuns în top 20 în topul iTunes pop în mai puțin de două ore.

Charley Gallay / Getty Images

Perioadele ei de televiziune includ faptul că a fost „demisă” în 2012 din filmul The Celebrity Apprentice 5 al lui Donald Trump, timp în care a fost, de asemenea, aspru (și public) critică pentru că este „narcisistă, egocentrică, rea și rea. vicioasă”. Mai târziu în acel an, ea a lansat un nou single numit „Wrecking Ball”, care a vândut 3.000 de descarcări în prima săptămână. Ea a lansat un videoclip pe Vevo pentru cântec în septembrie 2012. O’Day a început să înregistreze EP-ul solo de debut în 2012 și a lansat trei piese noi din acesta: „Love Me When You Leave”, „Let Me Lay” și „Înainte de mine”. Îneca.” Ea și-a interpretat single-urile „Automatic” și „Before I Drown” la Chicago Pride Festival și la emisiunea TV „Oh Sit!” de la CW. „Between Two Evils” a fost lansat pe iTunes pe 13 august 2013. A ajuns pe primul loc în iTunes US Dance Chart la vânzările de precomandă și a ajuns pe locul 5 în iTunes US Pop Chart. Danity Kane sa reunit pentru scurt timp, inclusiv O’Day, și și-a lansat al treilea și ultimul album „DK3” înainte de a se despărți din nou. În august 2016, O’Day a revenit la reality TV, când a participat la cel de-al 18-lea sezon din Marea Britanie „Celebrity Big Brother”. Ea a terminat pe locul cinci. În iulie 2021, O’Day a lansat un single numit „Body Love High”. Ea a terminat pe locul cinci. În iulie 2021, O’Day a lansat un single numit „Body Love High”. Ea a terminat pe locul cinci. În iulie 2021, O’Day a lansat un single numit „Body Love High”.

Alte Apariții

În afara carierei sale muzicale, O’Day a apărut în Maxim’s Hot 100 List și pe Blender’s Hot 100 People List. Ea a devenit fața liniei de îmbrăcăminte Famous Stars and Straps și a făcut o cameo în videoclipul muzical al lui Estelle pentru melodia ei „Pretty Please”. O’Day și-a început propria linie de îmbrăcăminte în 2008 numită Heart on my Sleeve și a pozat topless în noiembrie a acelui an pentru Complex. O’Day a făcut o apariție în cadrul reality show-ului „50 Cent: The Money and the Power” la sfârșitul anului 2008. Ea a apărut, de asemenea, pe coperțile multor reviste, inclusiv Playboy în martie 2009, GQ, In Touch Săptămânal și Noi. Săptămânal, pe lângă faptul că apar în Palm Springs Life, Dub, Envy, King, Right On, Image și Jadore. O’Day a fost judecător invitat în 2013 în sezonul cinci din „RuPaul’s Drag Race”.

Viata personala

O’Day a lucrat cu mai multe organizații caritabile din diferite țări care implică copii care trăiesc cu SIDA și a făcut voluntariat în centru pentru refugiați și orfelinate. Ea este, de asemenea, voluntară pentru The Pink Project, RAINN, și a ajutat financiar victimele după uraganul Katrina. Ea la susținută pe Barack Obama pentru președinte în 2008 și este o susținătoare a drepturilor LGBTQ.

O’Day a fost legată romantic de DJ Cassidy, un disc jockey din New York, iar apariția ei la un eveniment public cu o „prietenă” a stârnit zvonuri despre bisexualitate. Când a întrebat-o de Chelsea Handler (într-un interviu pentru Chelsea Lately în 2009) dacă era nu bisexuală, ea a răspuns: „În general, nu-mi place să mă etichetez… Vreau să găsesc pe cineva de care sunt pasionat și nu îmi place. Nu vreau să mă limitez la un singur segment al populației.”

Related Articles

Ultimele articole