Ashlee Simpson

Care este valoarea netă a lui Ashlee Simpson?

Ashlee Simpson este o cântăreață, compozitoare și actriță americană, care are o netă de 11 milioane de dolari. Sora mai mică a vedetei pop Jessica Simpson, Ashlee a avut o carieră respectabilă și a reușit să scape mai mult sau mai puțin de umbre surorii și mai mari în domeniile muzicii pop și televiziunii de realitate.

Tinereţe

Ashlee Simpson sa născut pe 3 octombrie 1984 în Waco, Texas. Ea și sora mai mare Jessica au avut o educație mai mult sau mai puțin normală, studiind baletul cu vârsta de 3 ani, iar la 11 ani a devenit cel mai mic copil care a fost admis vreodată la Școala de Balet American . Asta până în 1999, când patriarhul Simpson Joe Simpson și-a mutat familia la Los Angeles pentru a se concentra pe cariera pop a Jessicai. Concomitent cu ascensiunea lui Jessica în celebritate, Simpson a lucrat atât ca actriță comercială TV, cât și ca dansatoare de rezervă și pentru concertele surorii mai mari. Dar ea sa angajat în curând într-o carieră muzicală de profil superior.

Muzică și actorie

La început, planul era ca Ashlee să se concentreze pe actorie, în timp ce Jessica rămânea concentrată pe muzică. Iar una dintre primele ei descoperiri în acest domeniu a fost un rol minor într-un episod din  Malcolm in the Middle , precum și în comedia Rob Schneider din 2002  The Hot Chick . Apoi popularul serial WB  7th Heaven  a adus-o în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii, când a început să joace rolul Ceciliei Smith ca obișnuită a serialului. Dar interesul ei pentru muzică a continuat să depășească orice ambiție de actorie pe care le-ar fi putut avea, iar în 2002, melodia ei „Christmas Past, Present, and Future” a fost prezentată pe albumul cu tema de Crăciun School’s Out! Crăciun, iar mai târziu va fi relansat pentru a-și valorifica celebritatea muzicală la  Radio Disney Jingle Jams  înregistrat câțiva ani mai târziu. În 2003, melodia ei „Just Let Me Cry” a fost înregistrată pentru comedia Disney  Freaky Friday și tocmai în acest moment Ashlee părea să facă tranziția serioasă către industria muzicală.

Jamie McCarthy/Getty Images

De când a apărut pentru prima dată pe scena muzicală, Ashlee Simpson a lansat acum trei albume de studio de-a lungul carierei sale. Primul ei album, Autobiography a fost un succes când a fost lansat în vara anului 2004. Simpson sa poziționat ca o alternativă oarecum mai neclintită față de sora ei mai mare, încorporand un sunet mai influențat de rock în album și introducerea culorii mai închisă a părului, în contrast cu blonda ei naturală. This distincție stilistică poate fi văzută și în influențele citate de Ashlee, care include actori precum Guns ‘n’ Roses, Pat Benatar, Green Day, Fiona Apple și Blondie, printre alții. În perioada albumului ei de debut, Ashlee a urmat, de asemenea, pe urmele surorii ei la televiziune, mai întâi apărând la  Newlyweds cu Nick și Jessica, înainte de a-și obține propriul spin-off. The Ashlee Simpson Show , tot pe MTV. Dar în 2004, Ashlee a avut prima ei perie de infamie când faima ei a fost oarecum pătată după o performanță greșită, sincronizată cu buzele, într-un episod din Saturday Night Live. Incidentul a atras atenția și batjocorirea mass-media și continuă să fie un dezastru memorabil la ani de fapte. Mulți au creditat incidentul SNL  cu eșecul următorului single al lui Ashlee, „Shadow”, de a avea același succes comercial ca lansările ei anterioare.

Getty Images

În 2005, Ashlee Simpson și-a lansat cel de-al doilea album I Am Me , cu ce Simpson a citat ca fiind o influență muzicală a anilor 1980. Deși nu a reușit să egaleze succesul comercial al Autobiography , albumul să vândut în continuare bine și a conduce direct la turneul I Am Me care începe la sfârșitul anului.

Ea și-a lansat cel de-al treilea album Bittersweet World în 2008. Albumul respectiv conține single-urile „Outta My Head (Ay Ya Ya)” și „Little Miss Obsessive”. Discul a fost o abatere stilistică de la eforturile ei anterioare de pop-rock, deoarece Simpson a colaborat cu producători precum Timbaland și The Neptunes, dar discul și-a continuat declinul comercial, iar anul următor și-a revenit la TV cu un rol regulat. . despre renașterea Melrose Place de la CW. Câțiva ani mai târziu, Simpson a apărut ca judecător invitat la  America’s Next Top Model, Cycle 17 , iar în 2013 a apărut în filmul de comedie  Pawn Shop Chronicles. 

După un timp ieșit din lumina reflectoarelor, Ashlee sa întors la reality TV în 2018 alături de soțul Evan Ross și, de asemenea, se spune că cei doi câștigi la un album colaborativ, lansând deja un single împreună intitulat „I Do”.

Cariera scenică

Ashlee Simpson a avut și un oarecare succes pe scena muzicală. În 2009, ea a început să apară ca Roxie Hart în muzicalul  Chicago  de pe Broadway, precum și în întruparea londoneze a favoritului popular. Apoi, în 2013, a reluat rolul în producția Hollywood Bowl din  Chicago , unde a fost descrisă de critici drept „o favorită a publicului”.

Viata personala

În 2008, Ashlee Simpson sa căsătorit cu Fall Out Boy, Pete Wentz. Au avut împreună un copil, Bronx Mowgli, înainte de a divorța în 2011. În 2014, Ashlee sa căsătorie cu fiul Dianei Ross, Evan Ross. Primul lor copil, fiica Jagger Ross, sa născut în vara lui 2015, iar în aprilie 2020 cuplul anunțat pe Instagram că Simpson este însărcinată cu al doilea copil.

Imobiliare

În 2018, Ashlee Simpson și Evan Ross au lăsat fanii să intre în casa lor din Los Angeles prin reality show-ul lor  Ashlee + Evan . Casa a fost descrisă de Simpson ca un refugiu creativ în care atât ea, cât și soțul ei și pot urmări interesele artistice, de asemenea, se pare că a fost inspirată din punct de vedere arhitectural faimosul Gramercy Park Hotel din New York.

În septembrie 2020, au plătit 4,5 milioane de dolari pentru un conac de 6.000 de metri pătrați în suburbia LA a Encino, California.

Articolul precedentTony Blair
Articolul următorEdward Snowden

Related Articles

Ultimele articole