arta dragostei

arta de a face dragoste

       Viata sexuala constituie in mod constant o preocupare pentru un cuplu. Este importanta deoarece ea inseamna un barometru al vietii si starii de sanatate a cuplului. In ceea ce priveste femeia, pe primul plan sta relatia sa cu propria sexualitate.

      Barbatii viseaza femei frumoase, noi, femeile, barbati buni. Si, ca sa condimentez putin, barbatul se bucura, femeia se foloseste!

      In primul rind, trebuie sa stii ca reusita unei relatii sexuale nu depinde numai de performantele si talentul partenerului tau, ci si de tine ca femeie. 

      Apoi, chiar daca esti frumoasa, asta nu inseamna totul intr-o relatie sexuala. Frumusetea exterioara poate sa fie rece si distanta, iar femeia care este in stare sa-si pastreze partenerul si sa se faca in permanenta dorita de acesta, are secrete mai subtile decit frumusetea fizica.

        De obicei, intr-o relatie sexuala barbatul este „partea activa”, ceea ce nu este indicat. Acest rol trebuie jucat pe rind, in egala masura, de cei doi parteneri.

        Arta iubirii este o descoperire reciproca, desfasurata in deplina incredere, ce va contribui la crearea si consolidarea fericirii cuplului.

       Majoritatea barbatilor au orgasm de fiecare data cind fac sex. Femeile nu sint atit
de norocoase. Unele dintre ele au parte de unul sau mai multe orgasme de fiecare data cind fac dragoste, altele sint fericite sa ajunga doar pe aproape si nu de putine ori sint lipsite de aceasta placere. Multe femei nu au avut niciodata orgasm.

        Lucru daunator atit fizic, cit si psihic. Din tratate de specialitate, aflam ca placerea sexului se masoara in numarul si intensitatea orgasmelor traite.

        Pentru lipsa orgasmului nu este corect sa dati vina numai pe partener ? sa nu se inteleaga ca acesta nu ar avea nici o vina ? pentru ca si voi, ca direct
participante la actul sexual, aveti o mare parte de vina deoarece nu va cunoasteti indeajuns de bine propriul corp.

         In esenta, un act sexual este considerat reusit daca partenerii implicati au capacitatea sa parcurga o stare de bine, sunt satisfacuti de modul in care se manifesta si simt, unul pe celalalt. Atunci cand vorbim despre satisfactia femeii vorbim in special de starea de orgasm. Cand aceasta are loc, viata sexuala a femeii pare a fi in ordine. Am intalnit preocuparea pentru absenta orgasmului la primele acte sexuale. Orgasmul se invata, se construieste in timp daca viata sexuala este constanta atat ca periodicitate cat si ca partener.

          Majoritatea barbatilor au orgasm de fiecare data cind fac sex. Femeile nu sint atit de norocoase. Unele dintre ele au parte de unul sau mai multe orgasme de fiecare data cind fac dragoste, altele sint fericite sa ajunga doar pe aproape si nu de putine ori sint lipsite de aceasta placere. Multe femei nu au avut niciodata orgasm.
          Lucru daunator atit fizic, cit si psihic. Din tratate de specialitate, aflam ca placerea sexului se masoara in numarul si intensitatea orgasmelor traite.

          Pentru lipsa orgasmului nu este corect sa dati vina numai pe partener ? sa nu se inteleaga ca acesta nu ar avea nici o vina ? pentru ca si voi, ca direct
participante la actul sexual, aveti o mare parte de vina deoarece nu va cunoasteti in deajuns de bine propriul corp.

           Secretul acestor exercitii consta in antrenarea si intarirea muschilor pelvieni. Nu trebuie decit sa incordati si apoi sa relaxati muschii cu pricina. Exercitiile au darul nu numai de a imbunatatii activitatea sexuala, ci si sanatatea, prin corectarea urmarilor survenite in urma nasterilor si micsorarea riscului unor probleme genitale.

            Exista niste exercitii simple pe care le puteti practica si care vor imbunatatii spectaculos frecventa si intensitatea orgasmelor voastre. Chiar daca nu ati avut niciodata orgasm sau sinteti printre acele femei fericite ce au orgasm, aproape sau chiar de fiecare daca cind faceti sex, aceste exercitii sint binevenite, deoarece ele va vor asigura:
� o capacitate sporita de stimulare sexuala
� un apetit sexual sporit
� o mai mare receptivitate la senzatiile sexuale
� o crestere a increderii in sine
� o circulatie sanguina imbunatatita
� o refacere rapida dupa oboseala
� o tehnica prin care sa-i oferiti partenerului senzatii de neuitat

Articolul precedentsms dragoste-mesaje love
Articolul următorColinde-Ninge iar-din folclor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole