Aparat de ras, epilator, ceara sau LASER? – Tu ce alegi?

Aparat de ras, epilator, ceara sau LASER? – Tu ce alegi?

Pilozitatea este o problema pentru 90% dintre femei, fie ele blonde, brunete sau roscate. Parului ii sta bine doar ca podoaba capilara si nicaieri altundeva pe corpul tau. Femeile stiu asta, barbatii stiu asta…dar cele care trec prin caparat-de-ras-epilator-ceara-sau-laser-tu-ce-alegihinurile epilarii sunt doar femeile.

Pentru ca da, epilatul este dureros, necesita timp, atentie, delicatete si un buget rezonabil. Exista evident mai multe tipuri de epilare:

Sunt unele persoane care prefera aparatul de ras cu lame: mai repede, deloc dureros.. dar rezultatele sunt pe masura: NO PAIN, NO GAIN! Parul creste in 2 zile, produce la nivelul pielii o senzatie de mancarime si cu siguranta n-ai vrea sa-ti atinga nimeni picioarele, care vor fi lipsite de finete.

O alta modalitate este reprezentata de epilatorul cu pensete. Zeci de pensete mici care actioneaza simultan si smulg firele de par. E convenabil, intru-cat presupune o investitie mai mare la inceput, amortizata insa pe parcursul utilizarii. Este practic, portabil, usor de transportat in concedii.. si iti ofera flexibilitate.. il poti folosi oricand, fara sa depinzi de programari la saloanele de cosmetica. Singura problema este ca, folosit incorect, poate sa rupa, nu sa smulga, firul de par! Si-atunci e ca si cum ai flosi aparatul de ras, nu un epilator tip penseta. aparat-de-ras-epilator-ceara-sau-laser-tu-ce-alegi1

Ceara este o a treia solutie la problemele tale. Daca esti suficient de indemanatica, o poti folosi acasa. Incalzita intr-un vas mai mare sau folosita cu ajutorul unui aparat special, pe baza de ceara de unica folosinta. Daca esti ceva mai comoda, e suficient doar sa-ti faci o programare la un cabinet cosmetic. Dezavantajul utilizarii cearei este ca trebuie sa astepti o anumita perioada de timp intre epilari, pana cand firul de par are dimensiunea potrivita pentru smulgere.

Daca bugetul iti permite, poti sa apelezi la o epilare permanenta sau definitiva, cu laser. Intereseaza-te la un cabinet specializat in legatura cu procedura, efecte, costuri si poti sa scapi permanent sau pentru o perioada lunga de pilozitatea excesiva.

Oricare dintre metodele de mai sus ar fi potrivita pentru tine, este foarte important sa te simti frumoasa si increzatoare in tine. Nu lasa parul nedorit sa-ti intunece existenta. Exista solutii intotdeauna, treaparat-de-ras-epilator-ceara-sau-laser-tu-ce-alegi2buie doar sa vrei!
aparat-de-ras-epilator-ceara-sau-laser-tu-ce-alegi4

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole