Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa mai adopte inca un copil

Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa mai adopte inca un copil

Angelina Jolie si Brad Pitt intentioneaza sa adopte inca un copil, pe langa cei sase pe care ii au deja, conform unui interviu acordat recent de actrita postului msnbc.com, informeaza allocine.fr.
„Intentionam sa adoptam inca un copil, dar nu chiar imediat, brad-pitt-angelina-joliedepinde de autoritati”, a declarat Angelina Jolie, explicand ca trebuie sa astepte ca gemenii pe care i-a nascut in aceasta vara, in Franta, sa aiba cel putin sase luni, pentru ca mediul familial sa fie suficient de stabil pentru a putea sa sustina adoptia a inca unui copil.
Intrebata despre viata ei familiala, Angelina Jolie, revenita in Franta, a marturisit ca totul este perfect si chiar a facut o declaratie spontana de dragoste pentru partenerul ei de viata, Brad Pitt. Legat de declaratia ei din 2005, cand a spus ca prefera sa traiasca singura, Angelina Jolie a raspuns fara nicio ezitare: „Am intalnit persoana potrivita pentru mine. Nu-mi place sa traiesc fara el, nu-mi mai place sa fiu singura, ca in trecut. In plus, niciodata nu am ramas singura prea mult timp”.

Familia Jolie-Pitt are in prezent sase copii, din care trei adoptati – Maddox, in varsta de sase ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de patru ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de trei ani, nascuta in Etiopia. In afara de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti pe 12 iulie, la Nisa, in Franta, Angelina Jolie si Brad Pitt mai au o fiica biologica, Shiloh, nascuta in Namibia, in mai 2006.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole