Andreea Marin a nascut o fetita

Andreea Marin a nascut o fetita.Credeti ca Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, va avea o „cariera” asemanatoare Irinei Columbeanu?

 

 

 

       Este incredibil. Zana Surpizelor a devenit mamica.In ziua de azi totul pare posibil in Romania! Vedeta TVR Andreea Marin, indragita in special de persoanele de varsta a treia din mediul rural, ne-a pregatit cea mai mare surpriza de pana acum – a nascut astazi, 31 martie 2005, prin cezariana,o fetita sanatoasacare se va chema Violeta.a avut  o greutate de  3,250 kg, desi nasterea era programata pe 22 decembrie;datorita faptului ca Andreea a refuzat sa consume alimente solide in timpul sarcinii ca sa nu se observe ca este gravida. In pofida greutatii deosebit de reduse, copilul nu poate fi considerat subnutrit, deoarece nici dimensiunile sale nu sunt normale, fiind cam de marimea unui hamster obez. Acest lucru este perfect normal cand mamele se hranesc prin perfuzii in timpul sarcinii.
            Andreea Marin a nascut fara complicatii datorita dimensiunilor reduse ale copilului, care, conform obiceiului persoanelor care se intalnescu cu ma-sa, a venit pe lume cu lacrimi in ochi si un buchet de flori in brate, strigand „Mama, de cand nu te-am mai vazut! Mi-a fost atat de dor de tine!”.
          Credeti ca Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, va avea o „cariera” asemanatoare Irinei Columbeanu?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole