Tot ce am vrut a fost ca tu sa lupti pentru mine, dar ai renuntat atat de usor

Te-am iubit cu adevarat si nu regret relatia noastra, dar am o singura dorinta: as vrea sa lupti pentru mine, pentru noi. In schimb, pur si simplu ai renuntat. Lucrurile s-au ingreunat si nici macar nu ai incercat sa ramai. Ai fluturat imediat steagul alb si m-ai aruncat deoparte de parca nu ti-ar pasa deloc. De ce?

  1. Nu meritam lupta? E clar ca nu credeai ca sunt. Pur si simplu nu te-ai deranjat sa faci un efort si asta e ceva ce nu voi intelege niciodata. Vremurile au devenit grele, dar nu au fost imposibile. Intotdeauna am reusit sa facem lucrurile sa functioneze, dar dintr-o data ai incetat sa mai incerci. Ai renuntat atat de usor si chiar asa, am fost singur. As fi facut mult mai mult pentru a ne salva, dar nu as putea face asta singura.
  2. Am fost dispus sa lupt pentru tine. Aceasta este partea cea mai nasola – stiind ca daca rolurile ar fi fost inversate, as fi luptat pentru tine cu tot ce aveam. Nu ti-am cerut nimic pe care nu eram mai mult decat dispus sa fac eu. Sa stii ca nu simti la fel ma face sa ma simt atat de jalnic.
  3. M-ai iubit vreodata cu adevarat? Nu ar trebui sa fii surprins ca pun acea intrebare, deoarece pana la sfarsitul relatiei noastre, nu eram cu adevarat sigur. M-ai aruncat ca in stirile de ieri si asta nu tipa cu adevarat dragoste profunda si durabila. Ai renuntat la noi fara sa incerci macar sa faci lucrurile sa functioneze. Cum ai putut?
  4. Mi-ai pierdut atat de mult timp. In tot acest timp, am crezut ca de fapt iti pasa de noi si ca vezi un viitor real impreuna, dar cand a venit fortat, nu erai acolo pentru mine. Am crezut ca am gasit tipul perfect pentru mine si m-ai facut sa cred ca sunt cel potrivit pentru tine. Am petrecut ani de zile crezand asta si apoi tocmai m-ai parasit. As fi putut sa petrec acel timp cautand un tip care sa ma iubeasca cu adevarat.
  5. Cum ai putut sa renunti la noi? Intr-o zi am fost totul pentru tine si a doua zi nu am fost nimic. Era ca si cum ai incetat sa ma mai iubesti, ai incetat sa-ti pese, ai incetat sa incerci peste noapte. Tu te ridici si renunti la mine. Nu a fost nicio notificare. Faceam tot ce puteam pentru a ne tine impreuna, dar duceam o batalie pierduta pentru ca nu are sens sa lupt pentru cineva care a renuntat deja. Mi-as dori sa stiu ce s-a schimbat pentru tine.
  6. Chiar credeai ca dragostea va fi intotdeauna usoara? Fiecare relatie, oricat de buna ar fi, necesita munca pentru a o mentine puternica si sanatoasa. Nimic in viata nu vine usor si am crezut ca stii asta, dar parca ai fi vrut sa ti se inmaneze totul. In secunda in care ai avut nevoie sa faci un efort a fost momentul in care ai incetat sa mai incerci. Nu am meritat?
  7. Cel mai mult a durut sa-mi dau seama ca toate promisiunile tale au fost goale. Obisnuiai sa spui ca nimic nu ne poate desparti, dar pana la urma ai facut exact asta. Mi-ai promis o viata plina de fericire. Mi-ai promis ca nu ma rani niciodata si ca ma vei iubi mereu. Ai promis ca ne vom petrece restul vietii impreuna. Am crezut fiecare cuvant si in clipa in care ai renuntat, am stiut ca intreaga noastra relatie era o mare minciuna.
  8. Ce s-a intamplat cu toate planurile pe care le-am facut? Ne construiam un viitor impreuna si apoi, dintr-o data, nici nu aveam un cadou. Am vorbit despre a ne muta impreuna, a ne casatori, a avea copii si a imbatrani impreuna. Cand s-a schimbat acea viziune? Cand am inceput sa fiu visatorul singuratic? Cand ai inceput sa vezi un viitor fara mine in el?
  9. Meritam mai mult de la tine. Am fost o iubita grozava, de asta sunt sigura. De ce nu m-ai apreciat? Cand am inceput sa ne intalnim, erai atat de diferit. Erai un tip atat de grozav si un iubit al naibii. M-ai iubit si nu m-am indoit niciodata ca iti pasa de mine. Totul s-a schimbat, totusi. In secunda in care a trebuit sa lupti pentru noi, pur si simplu ai renuntat. Am meritat mai mult de la tine. RELATIA noastra merita mai mult.
  10. Cui ii pasa ce au crezut toti ceilalti? Ceea ce a contat este ceea ce am crezut NOI. Aceasta relatie era intre noi doi. Opiniile din afara nu ar fi trebuit sa conteze. Mie nu mi-au facut-o, deci de ce ti-au facut-o tie? La sfarsitul zilei, iti pasa mai mult de ceea ce gandeau altii decat de ceea ce crezi tu insuti. Cred ca mi-e mai bine fara tine pana la urma.
Articolul precedentSandra Denton AKA Pepa
Articolul următorJohn Mellencamp

Related Articles

Ultimele articole