Alege incaltamintea potrivita pentru picioarele tale

4Tocurile adauga frumusete si stralucire aparitiei tale. Totusi, sunt unele reguli de respectat privind valoarea si marimea tocului. Se spune ca: cu cat este mai inalt tocul, cu atat are mai mare valoare. Insa este un mit, ar trebui sa alegi pantofii in functie doar de confort.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte sa alegi o pereche de pantofi este sa te concentrezi pe ce este mai bun pentru picioarele tale. daca ai glezne ascutite si atragatoare, atunci ar trebui sa alegi sandale cu bretele pe picior. Daca ai curbe frumoase de aratat, alege pantofi. Daca iti place sa iti mentii picioarele si unghiile, atunci poti alege pantofii decupati. Daca nu iti place sa iti arati degetele, alege pantofii inchisi.

Poti incerca si un pantof decupat doar pentru un deget, dar vezi ca unghia care se vede sa fie frumos. Daca ai calcaie dure, uscate, nu purta sandale care permit vizibilitatea acestora. Pantofii care se potrivesc cel mai bine sunt cei care arata cel mai bine, indiferent cat de bine arata un pantof, daca nu ti se potriveste in picioare, atunci nu va veni frumos. Cand probezi pantofi, invata-te sa mergi putin in ei, daca scapa din picior, renunta la ei.

Sunt cateva sanse ca picioarele sa se „blocheze” in pantofi, daca sunt prea stramti, ori se mai largesc, ori mai bine nu ii cumperi. Obiectivul este ca picioarele sa fie sanatoase. La fle si pentru tocurile pe care deja le ai – daca mergi cu ele si nu te simti bine sau iti provoaca probleme picioarelor, atunci renunta imediat la ele.

Apropo, nu purta tocuri inalte dimineata, picioarele se vor umfla cand ziua se termina.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole