Agenda saptamanala – cum trebuie sa arate saptamana ta

Agenda saptamanala – cum trebuie sa arate saptamana ta

 

Pentru ca toate lucrurile sa se desfasoare mai usor si la timpul lor este important sa actionam in concordanta cu vibratiile planetare. Nu este foarte complicat, aveti nevoie de putina vointa o agenda si un pix. Dupa aceea incercati sa va planificati actiunile dupa modelul de mai jos.

Duminica este ziua guvernata de Soare considerata prima zi a Creatiei in care se naste si renaste vitalitatea din om, dorinta de viata, de creativitate.

O zi prin excelenta spirituala, in care meditam, savuram din plin bucuria vietii, a luminii. in aceasta zi este foarte important sa acordam un timp cat de scurt pentru a planifica, pentru a planui toate actiunile saptamanii care urmeaza. Este important sa va notati in agenda ce anume vreti sa rezolvati sau sa realizati.

Luni este ziua guvernata de Luna – a doua zi in care a fost creat Cerul – este metafora mentalului, a gandului. in aceasta zi comparam, oscilam, adunam date, pregatim actiunile pe care le desfasuram in continuarea saptamanii ( stabilire de intalniri, telefoane), carora le vom da viata. Ne putem ocupa de sanatate, de planul material, de emotiile personale.

Marti este ziua guvernata de Marte – a treia zi a fost creat Pamantul – care a si inceput sa rodeasca. Este ziua aplicarii dinamice, a actiunilor, a tuturor tipurilor de activitati ce necesita forta, suntem plini de energie, dinamici, curajosi, putem insista pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Atentie, exista tendinta de a ne risipi in actiuni inutile: certuri, manifestari violente, agitatie. DE aici si superstitia ca marti sunt 3 ceasuri rele. Depuneti toate eforturile si actiunile pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Miercuri este ziua guvernata de Mercur – a patra zi au fost creati luminatorii de zi si de noapte. O zi a scolii, a cautarii de informatii. Vom primim confirmari daca proiectele noastre sunt pe calea cea buna. Putem face studii de piata, calatoriile si micul comert sunt favorizate. Este cea mai potrivita zi pentru a face piata si cumparaturile.
Informati-va!

Joi este ziua guvernata de Jupiter – a cincea zi este ziua in care Tatal Nostru a spus: ” Cresteti, inmultiti-va si umpleti… ” Apar primele succese, actiunile pe care le-am declansat se dezvolta, se diversifica, prim ajutor, protectie. Actiunile pot fi de anvergura, in expansiune, pot fi amplificate. Daca aveti nevoie de ajutor si intelegere este cea mai buna zi pentru a le obtine.
Este O ZI A CREsTERII.

Vineri ziua este guvernata de Venus – a sasea zi in care au fost create vietuitoarele si omul. Contractele se anima, se materializeaza. Putem cere banii care ni se cuvin. intalnirile sunt favorizate, oamenii se cauta, se atrag, colaboreaza, actiunile sunt legate si de latura estetica sau afectiva. Este cea mai buna zi pentru casatorie si in care se leaga cel mai usor prieteniile.
Este ZIUA AFECTIVITatII.

Sambata ziua este guvernata de Saturn – a saptea zi, Creatorul se odihneste, nu creaza mai departe. Se recapituleaza, finalizeaza, analizeaza rezultatele, insista daca este cazul, se face bilantul saptamanii. Se inteleg probele, se revad faptele, se retuseaza, primim incercari necesare pentru a lua o decizii, pentru a trage concluzii, pentru a fi responsabili, pentru a incepe Duminica si noua saptamana liberi. Este O ZI A CONCLUZIILOR, A FINALIZaRILOR, A PROBELOR. Acordati-va un minim de timp pentru a face un bilant scris a actiunilor pe care le-ati initiat duminica, pentru a vedea ce anume ati dus la bun sfarsit, ce anume a-ti gresit si la ce trebuie sa renuntati.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole