Afla secretul unui ten frumos

Afla secretul unui ten frumos

Machiaj, operatii estetice, ore intregi petrecute in fata oglinzii, produse tot mai scumpe si mai exotice. Scopul ultim este frumusetea.

Exista insa modalitati de a obtine un look proaspat si stralucitor si fara toate astea. Tratamentul cu minerale poate face pielea sa arate perfect fara prea mare bataie de cap, arata TimesOnline.

Pastrarea unui ten curat si luminos este, de cele mai multe ori, mai important pentru look decat machiajul. Folosim pudra, fondul de ten, fardurile, insa ne dorim sa nu fi fost nevoie de ele, si incercam pe cat posibil sa obtinem un spect cat mai natural.

Bare Escentuals este una din putinele colectii de produse pentru ingrijire care contin doar minerale. Toate produsele de machiaj contin minerale si campaniile publicitare se bazeaza pe aceasta. Pe etichetele produselor insa se observa ca in fapt, produsele contin doar o mica cantitate de minerale.

O colectie de produse cosmetice creata exclusiv din minerale inseamna, de fapt, minerale pure, sub forma de pudra: zinc, dioxid de titan, oxizi de fier, mica. Nu au alti aditivi, conservanti, uleiuri sau arome, ele fiind ideale pentru piele sensibila. Sunt complet naturale, permit pielii sa respire si sunt extrem de usor de aplicat: pudra este aplicata pe piele cu o perie.

Gama de produse din minerale este numarul unu la vanzari in Statele Unite, si este folosita de persoane care au probleme cu pielea si de vedete, cum ar fi Cameron Diaz.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole