Afla cum si-au pierdut virginitatea vedetele

Afla cum si-au pierdut virginitatea vedetele

Chiar daca vedetele par a avea totul la picioare, nu este chiar asa. Si ele sunt oameni si trec prin experiente de viata prin care trecem cu totii, astfel ca si pentru celebritati prima experienta sexuala se poate transforma in cateva secunde dintr-un momafla-cum-si-au-pierdut-virginitatea-vedeteleent de poveste intr-un fiasco total. Iata aici cateva staruri care povestesc despre „prima oara”:

Paris Hilton a facut sex prima oara la varsta de 15 ani, cu un Randy Spelling, baiatul regizorului Aaron Spelling. Cei doi au trecut prin experienta la doar doua luni de cand s-au cunoscut.

Angelina Jolie, care si-a pierdut virginitatea la 13 ani, a spus ca nu avea sentimente pentru baiatul cu care s-a culcat. „Nu simteam mai nimic pentru el, asa ca am luat un cutit si l-am ‘taiat’ un pic, ca sa ma simt mai apropiata de el”, a afirmat actrita, potrivit site-ului Bild.de.

Si Johnny Depp avea 13 ani cand a trecut prin aceasta experienta si totul s-a petrecut intr-o masina. El spune ca „tocmai implinise 13 ani si nu facuse niciodata nimic cu vreo fata”. El avea pe atunci o trupa, iar fata era admiratoarea sa.

Totusi, nu toate starurile au fost copii precoce. De exemplu, Brooke Shields povesteste ca a asteptat pana la varsta de 22 de ani pana „a aterizat” in pat cu un barbat. „As fi vrut sa se intample mai devreme”, a declarat ea pentru revista „Health Magazine”.

Si cantareata din trupa Black Eyed Peas, Stacy Ann ‘Fergie’ Ferguson, in varsta de 34 de ani, a facut sex pentru prima oara cand a implinit 18 ani. „A fost nevoie de foarte multa energie din partea mea ca sa astept atat de mult, eu dintotdeauna am fost o persoana foarte sexuala”, a marturisit vedeta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole