Afla cum se atinge o femeie goala – mangaierea si sarutul

Afla cum se atinge o femeie goala – mangaierea si sarutul

Sex si amor: cum se atinge o femeie goala. Mangaierea feţei si sarutul cu limba. Cunoaste-i trupul, ce ne spun buzele unei femei .

Cum se atinge o femeie goala. Mangaierea feţei si sarutul cu limba. Cunoaste-i trupul mai bine decat ea. Ce ne spun buzele unei femei. afla-cum-se-atinge-o-femeie-goala-mangaierea-si-sarutul1

Faţa. Mangaierea feţei trebuie sa fie foarte fina mai ales in combinatie cu un contact vizual prelungit (si cu detalii despre cum ii oferi tu atata placere incat s-ar putea chiar sa-si piarda cunostinta) si, in acelasi timp, este o scurtatura spre excitatia sexuala si intimitate. Foloseste-ţi degetul mare si cel aratator pentru a-i masa tamplele usor, cu o miscare circulara, apoi cu varfurile mangaie fiecare contur facial, in special linia mandibulei si a obrajilor, urmarindu-ti degetele cu ochii. Priveste-o cu adevarat si lasa sa se vada pe faţa ta cat este de frumoasa.

Buzele. Pe langa faptul ca sunt literalmente o poarta spre paradisul ravnit, buzele spun foarte mult despre personalitatea ei. Se pare ca poti interpreta in functie de cat de pline sau de subtiri sunt cat de buna sa cat de rea  poate fi o persoana. Nu irosi potentialul erotic al acetei zone plantand un sarut zgomotos cu limba. Mai bine, fa-ti timp sa o musti, sa o saruti, lingandu-i intai buza de sus si apoi pe cea de jos. Prinde-i buza de sus cu dintii si plimba-ti usor limba peste ea. Suge-i usor buza de jos, lingand-o si pe interior. Fa o plimbare de jur-imprejurul buzelor, sarutand-o usor pe toata linia gurii, si abia apoi sarut-o in toata legea, lung si sexy.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole