Afla cum sa atingi orgasmul

Afla cum sa atingi orgasmul

Anticipati actul sexual: Multe femei au ajuns la concluzia ca daca se gandesc si isi imagineaza fantezii despre actul sexual ce va urma, pot sa se “aprinda” si fizic, cat si emotional. Acest lucru ajuta femeile sa isi identifice chestiile care o aprind in mediul ei (povesti romantice sau erotice, melodii, filme) si sa foloseasca aceste materiale pentru a anticipa actul sexual. Acest proces de a “incepe sa te aprinzi” poate ajuta in a ajunge “finalul” mai usor.

Relaxarea: Multe femei au nevoie de o perioada de liniste si de tranzistie pentru a fi pregatite pentru placerile sexuale. Asta deoarece tensiunile emotionale negative intervin in raspunsul sexual. Deci, asculta muzica, fa o baie fierbinte, citeste o carte, fa “orice functioneaza” pentru a fi relaxata.

Eliberarea mintii: Femeile adesea descopera ca mintea lor este blocata de anumiti factori externi cum ar fi lista “de facut”, griji, prea multa lumina in camera, prea mult zgomot, animale de casa in camera, etc. Identificarea acestor factori si eliminarea lor inainte de sex poate ajuta o femeie sa se concentreze asupra corpului ei si a trairilor pe moment astfel ajutand la atingerea orgasmului.

Eliminarea nervilor: Este greu sa faci dragoste cu un arici – asta simt multe femei cand sunt nervoase pe partener. Cearta distanteaza persoanele. Este necesar ca femeile sa elimine aceasta ura ca sa se poata simti conectate intim de partener.

Obisnuirea cu corpul si imperfectiunile lui: Invatarea de a aprecia si de a accepta corpul cuiva este cheia catre un raspuns sexual pozitiv. Obsesia de imperfectiuni ale corpului – cum arata, simte, miroase, gusta, etc. poate strica cheful si implicit orgasmul. Este bine de stiut ca majoritatea barbatilor sunt mai atrasi si mai interesati de catre un corp interesant decat de unul perfect.

Concentrare: In timpul excitarii, multe femei trebuie sa se concentreze asupra trairilor pe moment care le provoaca placere. Concentrarea, care de regula exclude vorbitul, este o parte necesara pentru ca o femeie sa poata atinge orgasmul.

Clitorisul: Multi oameni cred ca gresit ca, calea cea mai buna catre orgasm este prin sexul vaginal. Aceasta impresie gresita inca mai fac multe femei moderne sa creada ca e ceva in neregula cu ele, anormal sau sa se simta inferioare deoarece nu au orgasm. Tineti minte: Marea majoritate a orgasmelor la femei sunt mai eficiente cu stimulare a clitorisului sau stimulare vaginala impreuna cu cea a clitorisului. Multe femei nu o sa aiba niciodata orgasm prin stimulare vaginala simpla.

Timp pentru preludiu: Oamenii de obicei lasa sexul pentru orele tarzii, cand corpurile au nevoie de odihna. Faceti-va timp pentru o joaca inaintea actului sexual, nu neaparat pentru preludiu, dar sa nu fie doar un sex spontan.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole