afla cat de des poti sa faci sex-dragoste si sex-iubire-orgasm

afla cat de des poti sa faci sex-dragoste si sex-iubire-orgasm


Problemele legate de cat de des sau cat de rar ai contact sexual cu partenerul de viata apar frecvent in viata noastra, chiar daca de cele mai multe ori nu le discutam.
„Care este frecventa normala a contactelor sexuale?”, este o intrebare care otraveste existenta unui numar mare de cupluri. Specialistul in obstetrica ginecologie al Clinicii Romar, Erghin Hagi Calil, va spune cat de des este normal sa faceti dragoste.

Cat timp este tanar si sanatos un barbat poate face dragoste in fiecare zi si chiar de mai multe ori pe zi. Imbatranind, va reusi insa mult mai greu sa se mentina in forma. In afara varstei, mai intra in discutie si alte argumente, cum ar fi: comportamentul partenerei, erotizarea raporturilor sexuale, tensiunea nervoasa, oboseala fizica produsa de activitatea zilnica sau alte „stresuri”. Daca esti barbat, nu este important sa tot incerci sa bati recorduri, sa cronometrezi dupa cat timp este omeneste posibil sa ai o noua erectie sau sa faci comparatie cu reusitele altor barbati. Important este sa faci dragoste de fiecare data cand ai chef si numai cand ai chef. Statisticile inregistreaza cifrele aproximative de 2 la 3 ori pe saptamana pentru frecventa obisnuita a unui cuplu de 30 ani.

Nu este inutil de precizat ca timpul de recuperare este destul de lung pentru barbat si mai mult pentru fiecare contact suplimentar in aceeasi zi.
In schimb, prin natura ei, femeia este multiorgasmica. Uneori cateva minute sunt suficiente pentru ca aceasta sa poata cunoaste un nou orgasm. Dar daca dorinta sa orgasmica este mai slaba ca la barbat, notiunea de performanta sexuala este perfect straina femeilor, cu exceptia nimfomanelor, care au nevoie mereu sa o ia de la inceput.
O alta problema care mai poate aparea in viata cuplului dupa cativa ani este scaderea dorintei sexuale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole