Adrianne Curry

Care este valoarea netă a lui Adrianne Curry?

Adrianne Curry este un model american și o personalitate de reality TV care are o netă de 500 de mii de dolari. Ea cel mai bine cunoscută pentru că a fost încoronată câștigătoarea primului ciclu al serialului de televiziune de realitate competițională „America’s Next Top Model” în 2003. În 2005, a ocupat locul 100 pe lista Maxim’s Hot 100 și un mai târziu a pozat gol pentru luna februarie. ediția revistei Playboy. De atunci, Curry a apărut într-o serie de alte reality show-uri, inclusiv „The Surreal Life”, „My Fair Brady”, „Celebrity Paranormal Project” și „The Tester”.

În timp ce apărea în „The Surreal Life”, Adrianne a început o relație cu Christopher Knight, fostul copil vedetă care la jucat pe Peter Brady în serialul de la sfârșitul anilor ’60/începutul anilor ’70 „The Brady Bunch”. Knight a cerut în căsătorie în 2005 și cei doi au continuat să apară împreună în propriul serial de realitate „My Fair Brady”.

Tinereţe

Adrianne Curry sa născut pe 6 august 1982 în Joliet, Illinois. Ea este de origine italiană și a fost crescută romano-catolică. Curry a avut o copilărie incredibil de tulburată; când avea cinci ani, a fost răpită și abuzată de un prădător sexual. Ulterior, la vârsta de 12 ani, a fost răpită de un adolescent cunoscut, care a închis-o într-un dulap timp de două zile și a abuzat-o. Până la vârsta de 13 ani, Curry devenise dependentă de cocaină și heroină și a făcut o serie de tentative de sinucidere pe fondul crizelor ei de autovătămare. A mers la Joliet West High School în adolescență, dar a abandonat școala la vârsta de 17 ani. Mai târziu, a obținut GED și a devenit treaz.

„Următorul model de top al Americii” și Cariera de modeling

Ca o tânără adultă, Curry a fost lansată la faimă când a câștigat ciclul inaugural al show-ului de televiziune „America’s Next Top Model” în 2003. Ulterior, a semnat un contract cu Wilhelmina Models din New York City și a continuat să pozeze pentru reviste precum Us Weekly, OK!, People, Maxim și Life & Style. Curry a modelat și pentru produse precum Famous Stars and Stripes, Von Dutch Watches, Kinis Bikinis, Ed Hardy și Merit Diamonds. Între timp, pe pistă, ea a apărut în spectacol pentru Anne Bowen, Jaime Pressly, Pamela Anderson și Christopher Deane, printre alții.

În februarie 2006, Curry a făcut furori când a apărut nud într-un număr la revistei Playboy și, de asemenea, a îmbrăcat coperta. Doi ani mai târziu, sa întors pentru o altă coperta și un pictorial nud și a fost desemnată una dintre cele mai sexy 25 de femei Playboy. Printre toate lucrările notabile ale ei, Curry este un purtător de cuvânt pentru Flex Belt alături de Denise Richards și Lisa Rinna.

Cariera de televiziune

Dincolo de „America’s Next Top Model”, Curry a apărut în multe alte spectacole atât ca ea însăși, cât și ca actor. În 2003, ea a interpretat personajul Robertei în două episoade ale sitcom-ului „Half & Half”. Doi ani mai târziu, Curry a jucat în cel de-al patrulea sezon al serialului de realitate „The Surreal Life”, apărând alături de Da Brat, Chyna, Verne Troyer, Jane Wiedlin, Christopher Knight și Marcus Schenkenberg. În același timp, ea a fost co-gazdă la serialul „Ballbreakers” și a jucat ca invitată într-un episod din sitcomul „Hot Properties”. Din 2005 până în 2008, Curry a jucat alături de logodnică și în cele din urmă de soțul ei, Christopher Knight, în serialul VH1 „My Fair Brady”, care are relația cu viața lor împreună. Ultimul sezon al serialului sa concentrat pe Curry’

Imeh Akpanudosen/Getty Images

Printre celelalte credite de televiziune ale ei, Curry a apărut în serialul de realitate paranormală de scurtă durată din 2006 „Celebrity Paranormal Project”. Anul următor, ea a apărut lângă Courteney Cox într-un episod din serialul FX „Dirt”. În 2008, Curry a fost judecător la „Gimme My Reality Show!” și a apărut cu familia și prietenii într-un episod din „Celebrity Family Feud”. Ulterior, ea a găzduit 14 episoade din serialul de comedie „World’s Dumbest…” și a servit ca judecător și jucător de celebritate rezident în serialul de realitate PlayStation Network „The Tester”. În 2012, Curry a creat spectacolul „Super Fanii lui Adrianne Curry” pentru canalul YouTube al legendei de benzi desenate Stan Lee, Stan Lee’s World of Heroes.

Cariera de film

Deși este cunoscută în primul rând pentru munca sa de televiziune, Curry a apărut într-o mână de filme. Primul ei rol a fost în filmul din 2006 „Fallen Angels”. Doi mai târziu, a apărut în thrillerul „Jack Rio”, precum și în „Light Years Away”. În 2015, Curry a făcut o apariție ca ea însăși în filmul de antologie de comedie horror „Tales of Halloween”, în care o pereche de adolescenți îi deturnează mașina pentru a da peste cap și a jefui un magazin.

Viata personala

În 2006, Curry sa căsătorit cu fostul actor la „Brady Bunch” Christopher Knight, care ia cerut-o în căsătorie cu un an înainte, în timpul finalului sezonului al serialului VH1 „My Fair Brady”. Cei doi s-au căsătorit în Joliet, orașul natal al lui Curry, într-o ceremonie de nuntă cu tematică gotică. În 2011, Curry și Knight s-au despărțit, divorțul lor devenind oficial în 2013. Patru ani mai târziu, Curry sa logodit cu actorul de voce Matthew Rhode, cu care să se căsătorească apoi în 2018. Hotărând să părăsească Hollywood pentru o viață mai rurală. , cuplul sa mutat în Whitefish, Montana. Acolo, Curry conduce propriul blog de stil de viață.

Articolul precedentBilly Bush
Articolul următorRay Charles

Related Articles

Ultimele articole