Adevarurile datingului

612Sigur, fiecare tip este diferit, dar cand ai iesit cu destui dintre ei,, incepi sa observi anumite tipare. Iata cateva dictoane de necontestat ale datingului.

Adevarul 1: vei regreta acel „Voiam doar sa fiu sigura ca mi-ai primit ultimul mesaj”, urmat de un email, text sau mesaj.

Adevarul 2: daca nu te simti confortabil sa porti o conversatie cu un tip despre sex – mai ales despre prezervative – nu ar trebui sa te implici mai mult cu tipul.

Adevarul 3: daca un tip se desparte de tine asa din senin, partea cu asa-din-senin apare doar la ideea ta a despartirii.

Adevarul 4: asa cum e bine sa astepti pentru bomba dragostei pentru ca iubitul tau sa o zica, asteapta si ca el sa schimbe primul statusul de Facebook „in a relationship” inaintea ta.

Adevarul 5: nicio femeie dintr-o relatie sanatoasa si de lunga durata nu va spune: „serios, mi-as fi dorit sa ma fi culcat cu barbatul meu mai devreme”.

Adevarul 6: sa pastrezi un rand de haine de urgenta pt job in cazul unei iesiri rusinoase nu e un comportament optimist, ci salveaza cariera.

Adevarul 7: cand un tip se refera in nerepetate randuri la fostele sale ca „nebuna”, „sarita de pe fix” sau „curva”, inseamna ca asa va vorbi si despre tine.

Adevarul 8: daca o relatie se sminte ca dupa o prea multa munca dupa prima luna, va fi de 10 ori mai greu peste un an de acum inainte.

Adevarul 9: un tip care iti da note tie sau altor fete cu o cifra de la 1 la 10, e un fraier, chit ca iti da un 10. Esti o femeie, nu un lucru de notat.

Adevarul 10: un tip care vorbeste despre cat de talentat e la pat, e ca un tip care se lauda cu banii lui. In orice caz, nu are talent deloc. Tipul de barbat pe care vrei sa il cunosti actioneaza, nu vorbeste despre cum actioneaza. Si din fericire, sunt multe tipuri de astfel de barbati!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole