Aceasta metoda japoneza va va ajuta sa scapati rapid de burta

dieta

Actorul japonez Miki Ryosuke a descoperit recent o metoda interesanta care l-a ajutat sa piarda 13 kg si 12 cm de la talie in doar cateva saptamani. Acest rezultat a fost un efect secundar al unui exercitiu de eliberare a durerii de spate prescris de un medic, iar acest exercitiu il face in numai 2 minute pe zi.

Inca de cand oamenii din cotidian au pus mainile pe cea mai recenta dieta de respiratie din Japonia, cuvantul s-a raspandit rapid in legatura cu pierderea in greutate prin respiratie, de asemenea cunoscuta pe scara larga ca Miki Ryosuke Long Breath Diet, au existat unele indoieli. Concentrandu-ne pe tehnica respiratiei, de fapt functioneaza?

Va invitam sa incercati aceasta tehnica si sa intelegeti exact cum va ajuta sa pierdeti in greutate.

Ryosuke a numit-o dieta cu respiratie indelungata. Tehnica consta in a lua o anumita pozitie, o respiratie de trei secunde si apoi o exhalare puternica timp de sapte secunde.

Majoritatea medicilor europeni sustin utilizarea exercitiilor de respiratie pentru scaderea in greutate si explica eficacitatea lor dupa cum urmeaza: grasimea consta in oxigen, carbon si hidrogen. Cand oxigenul pe care il inspiram ajunge in celulele grase, le imparte in componente (carbon si apa). Prin urmare, cu cat mai mult oxigen foloseste corpul nostru, cu atat mai multa grasime ardem.

– Efectuati exercitiul in fiecare zi timp de 2-10 minute.
– Ridicati-va si impingeti un picior inainte si celalalt inapoi.
– Acum trebuie sa va deplasati fesele si sa va transferati greutatea pe piciorul din spate.
– Incepeti incet inhalarea timp de 3 secunde, ridicandu-va bratele deasupra capului.
– Apoi, expirati fortat timp de 7 secunde, tensionandu-va muschii corpului.

In plus, dupa cum spun expertii, aceasta tehnica va intari muschiul organismului si va creste metabolismul.

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole